Bactakleen Magyarország

Milyen a valóban hatékony fertőtlenítés?

Összefoglalva, a hatékony és bizonyos esetekben hosszú távú hatású fertőtlenítés érdekében olyan innovatív megoldások jelentek meg a fertőtlenítési piacon, amelyek különböző hatóanyagokkal képesek gombák, baktériumok és vírusok ellen hatékony védelmet nyújtani anélkül, hogy károsítanák vagy ártalmasak lennének az emberi egészségre. Ezek közé tartozik az ultraibolya fény, hidroxil generátorok, ózon generátorok, thermoköd, hidegköd képzéses és elektrosztatikus eljárások. Fontos az alkalmazás megfelelő módja és a hatékony hatóanyag kiválasztása a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. Bár ezek a technológiák kiemelkedő hatékonyságot biztosítanak, általában csak rövid távú védelmet nyújtanak a kórokozók ellen.

Ezek alapján tehát az említett technológiák képesek-e valóban hatékony és hosszan tartó fertőtlenítésre? Valójában csak nem! Bár valóban kiemelkedő hatékonyságot érhetünk el velük, de csak rövid távú védelmet nyújtanak a kórokozók ellen.

Ezzel szemben a Bactakleen Thermo ködös eljárás hatékonysága fizikai tulajdonságainak köszönhetően, nem összehasonlítható az egyéb lokális fertőtlenítőszerekkel, vagy jelenleg alkalmazott más technológiákkal. Teljes biztonsággal jut el a legeldugottabb helyekre is az adott térben. A legérzékenyebb felületeknél, anyagoknál is alkalmazható.

A pillanatnyi hatáson túl minimum 8 hét aktív védelmet biztosít.

100 %-ban természetes alapanyagú, emberre, állatra, növényre ártalmatlan, környezetre gyakorolt káros-, irritáló-, oxidáló- vagy roncsoló hatása nincs. SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan hatékony védelmet nyújt a különböző kórokozók ellen, köztük az influenza, humán koronavírus, staphylococcus , coli, MRSA baktérium, az aspergillus niger (fekete penész), és a rettegett legionella ellen is.

A Bactakleen Thermo köd egy hosszan tartó, antibakteriális, spórák és vírusok ellen is hatásos növényi koncentrátum, amelyet Thermo köd formájában, tehát a leghatékonyabban juttatunk el a zárt térben minden levegővel érintkező felületre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük