Bactakleen Magyarország

Amiben hiszünk

Az emberiség várható élettartama néhány évszázad alatt 40-ről, 80 évre emelkedett. Ez az eredmény nem csak az orvostudománynak köszönhető, hanem egy nagyon egyszerű dolognak, a higiéniai szokások folyamatos változásának, a fertőtlenítésnek, a betegségek megelőzésének..

Cégünk is a megelőzésre és a környezetvédelemre tette voksát.

Olyan módszert kerestünk, mely jelentős szerepet játszhat e két kulcsfontosságú probléma megoldásában.

Cégünk története, küldetésünk és célkitűzéseink

Hosszas kutatómunka után, rátaláltunk a tökéletes megoldást ígérő módszerre. A technológia gyártója, szintén elkötelezett híve a prevenciónak, az egészségmegőrzésnek, és a környezetvédelemnek. A túlzott és indokolatlan vegyszerhasználat, rövid és hosszú távú egészségre és környezetre gyakorolt súlyos hatásait ismerve, mindent megtesz annak érdekében hogy laboratóriumai segítségével kifejlesszen, majd széleskörűen megismertessen a világon, azonos vagy jobb hatásspektrumú, alternatív megoldásokat a környezeti higiénia területén.

Létrehoztuk cégünket annak érdekében hogy professzionális Partnerek bevonásával Magyarországon is elterjesszük és megismertessük az innovatív, gazdaságos, hosszú hatóidejű, 100%-ban természetes alapú Bactakleen technológiát, amely már 53 országban bizonyított. Alkalmazását nemzetközi nagyvállalatok is jóváhagyták, többek között a Toyota, Nissan, Mitsubishi, Mercedes, Daihatsu és a Shell is-az egészségesebb és fenntartható környezet érdekében.