Rólunk

Cégünk 2001-től kínálja szolgáltatásait az ipari és végfelhasználók felé. Az utóbbi 15 évben letettük voksunkat a felületek tisztítására, fertőtlenítésére lehetőséget adó megoldások mellett. Ebbe a portfólióba tökéletesen beleillett a Bactakleen antibakteriális hatású és vírusellenes technológia, amellyel 2018-ban kezdtünk el foglalkozni, elnyerve a gyártó cég kizárólagos képviseletének jogát Magyarországon.

A Bactakleent 2008-ban kezdték alkalmazni azzal a céllal, hogy javítsák a levegőt, amit belélegezzünk. Amíg a por és a légszennyezés felkapott téma, senki sem beszél a levegőben lévő baktériumokról és gombákról amely különösen veszélyes lehet ha a légkondicionáló rendszerből érkezik.

Az egyszerű tény azonban az, hogy a légkondicionáló rendszer több millió baktériumot és gombaspórát tartalmaz, amelyek károsak az emberre, és katalizátorként működve nagy szerepük van a betegségek terjedésében. A klímaberendezések hagyományos tisztítási módja a fizikai por és piszok eltávolítása, miközben nem veszik figyelembe a baktériumok és gombák eltávolításának szükségességét. A nedves körülmények között a baktériumok és gombák növekedése sokkal nagyobb veszélyt jelent az épületben vagy az autóban lévő személyek egészségére nézve. Problémák, mint a Legionella betegség különösen gyakoriak a nedves környezetben, ahol a nedvesség elősegíti a baktériumok és gombák terjedését. Minden klímaberendezésnek ez a sajátos problémája, és a Bactakleen Ultra Mist bevezetése előtt nem volt megfelelő megoldás a probléma kezelésére.

A Bactakleen nem mérgező technológiája az első a világon, amely növényi alapú és megfelelő megoldást kínál a tisztább levegő biztosítása érdekében egy légkondicionált környezetben. Világszerte elismert laboratóriumok, mint az SGS és a TÜV által végzett tesztek alapján, a Bactakleen Ultra Mist megoldása kimutathatóan elpusztítja a baktériumok és gombák 99,9%-át.Tanúsítványok 

A szállítási mód rendkívül hatékony, így bejut a klímaberendezés minden zugába és csővezetékébe, elpusztítja a baktériumokat és gombákat. Az eljárás azzal a további előnnyel rendelkezik, hogy az antibakteriális és vírusellenes hatás a teljes helyiségre, vagy az autó teljes belterére kiterjed. Ez a kezelési mód időt és pénzt takarít meg, mivel egy alkalmazás nagy területet fed le. A hagyományos szórásos-törlési alkalmazásoktól eltérően, amelyek nem képesek sok apró vagy részlegesen fedett helyet elérni, az Ultra Mist a legapróbb réseken is beúszik, és képes behatolni a kárpitba, szövetekbe és porózus felületekbe a baktériumok és a gombák elpusztításához.

A Bactaklen Ultra Mistet a Chemlab a tartósság szempontjából is tesztelte. A Chemlab bizonyította, hogy az Ultra Mist használatával végzett kezelés után a baktériumok és gombák csak 2 hónap után indulnak ismét növekedésnek. 

A Bactakleen Ultra Mist bevezetése óta a termék és a márka terjeszkedése és elismerése folyamatosan erősödik.