Rólunk

Cégünk 2001-től kínálja szolgáltatásait az ipari és végfelhasználók felé. Az utóbbi 15 évben letettük voksunkat a felületek tisztítására, fertőtlenítésére lehetőséget adó megoldások mellett. Ebbe a portfólióba tökéletesen beleillett a Bactakleen növényi alapú, fertőzések terjedése ellen folyamatos védelmet nyújtó technológia, amellyel 2018-ban kezdtünk el foglalkozni, elnyerve a gyártó cég termékeinek kizárólagos forgalmazási jogát Magyarországon.

A Bactakleen-t 2008-ban alapították az Excelsia Technologies (Malajzia) tulajdonosai, miután rájöttek, hogy azonnali szükség van a higiéniai normák javítására mindennapi munkakörnyezetünkben, járműveinkben, otthonunkban, hogy megvédjük magunkat és szeretteinket a káros baktériumoktól, gombáktól és vírusoktól. 

A hagyományos spray-k és törlőkendők nem bizonyultak megfelelőnek, mivel ezek csak rövid távú megoldások voltak, és a hosszan tartó használat túlságosan költségessé és fárasztóvá vált. Az Excelsia Technologies beszerezte és klinikailag tesztelte napjaink antibakteriális technológiájának legjavát, hogy a kezelések szinergiáját biztosítsa a káros mikroorganizmusok sikeres elpusztítása érdekében.

A Bactakleen azóta nemzetközi ismertségre tett szert. 2022-re a világ már több mint 52 országában forgalmazzák a Bactakleen termékeket, és olyan nagy autógyártók hagyták jóvá, mint a Toyota, Honda, Nissan, BMW és még sokan mások. A Bactakleent számos nemzetközi szállodalánc, olaj- és gázipari vállalat, élelmiszerfeldolgozó gyár és még sok egyéb cég alkalmazza, ahogy minden országban egyre növekszik a Bactakleen Pontok, a helyi szolgáltatók köre is.

A koronavírus-járvány során a Bactakleen technológiát az SGS laboratórium vizsgálta, hogy bizonyítsa a termékek teljesítményét. A tesztek több, mint 99%-os elpusztulási arányt mutattak, amikor a Bactakleen termékeket Humán koronavírussal szemben tesztelték. A Bactakleen termékeket 2020 februárjában Kínában is az elsők között alkalmazták a koronavírus elleni küzdelemben. A Bactakleen termékek az elsők között vannak a világon, amelyek 99%-os pusztítási arányt értek el a humán koronavírus ellen.