Legyen Ön is Bactakleen-partner!

Indítson egy környezetbarát, természetes anyagokkal dolgozó antibakteriális és vírusellenes hatású kezelést végző vállalkozást!

A Bactakleen a világ első gyógynövényalapú antibakteriális és vírusellenes hatású kezelő rendszere, amely azonnal kifejti hatását, és minimum 8 héten át tartós, aktív réteget képez a kezelt felületeken. 
A kezelés hatékony a levegőben és a levegő által érintett felületeken, így akár a légkondicionáló, szellőzőrendszerek belső felületein is.

Használható zárt terekben, mint például:
• Autók, buszok, teherautók, repülőgépek, hajók, lakókocsik, vonatok belső tereinek esetében
• Otthonok, irodák, tárgyalók, iskolák, óvodák, éttermek, szállodák, hivatalos helyiségek zárt tereinek és szellőző rendszerének kezelésére


Hol a leghatékonyabb a Bactakleen Ultra Mist- vagy Marvekleen-kezelés?

KÖZLEKEDÉSBEN

Személyautók, taxik, bérautók, kölcsönzött járművek, buszok, villamosok, metrók, vasúti kocsik, lakókocsik, hajók, repülőgépek belterének, szellőző és klíma rendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeinek fertőtlenítése és tartós védelemmel való ellátása az utazóközönség és a járműveken dolgozók egészségének védelme érdekében.

ÉPÜLETEKBEN

Egyedi és egylégterű irodákhoz, szellőző rendszerekhez, egyedi és központi légkondicionáló rendszerekhez, mozitermekhez, szállodai szobákhoz, éttermekhez, tárgyalókhoz az egészséges környezet kialakítása és megóvása érdekében annak céljából, hogy a dolgozók, ügyfelek, partnerek, vendégek ne legyenek kitéve a zárt téri keresztfertőzés veszélyének.

Kétféle berendezéssel működhet a rendszer, a kisebb (BT-828) járművek és kisebb helyiségek kezelésére alkalmas. A nagy (BT-888) nagy terek, nagy belmagassággal rendelkező létesítmények (lépcsőházak, mozik, csarnokok, templomok) kezelését teszi lehetővé.


A Bactakleen-eljárás

A Bactakleen Ultra Mist egy antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában juttatunk a helyiségbe, így tud a leghatékonyabban eljutni a beltér teljes felületére.

A köd mozgásba jön és a mikroszkopikus cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat és vírusokat, miközben egy több hónapig aktív réteget hoz létre.

A kezelt felület a későbbiekben szintén végzetes marad az érintkező baktériumok, vírusok számára, így a környezet folyamatosan kórokozómentes lesz. (Ez a valóságban jelentősen csökkentett számú baktériumot és vírust jelent, mivel a felületről mechanikusan eltávolítható az antibakteriális réteg pl. kilincs, korlát megfogásakor, asztal, székek használatakor. Viszont a falakon, plafonon, akár az asztalok kézzel nem érintett felületein is megmarad a Bactakleen Ultra Mist, így a beltér összfelületének minimum 80%-a megőrzi antibakteriális és vírusellenes tulajdonságát).

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas, irritációt nem okoz. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helyiségből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert a jelentősen lecsökkent látótávolság közbeni helyváltoztatásnál történhetnek kisebb balesetek - különösen gyerekeknél (imádnak szaladgálni a ködben).

A Bactakleen-technológia tulajdonságai az ózonkezeléssel szemben

• Szemben az ózonnal, a Bactakleen nem mérgező, használata nem veszélyes, természetes alapanyagú.
• Nem kell hermetikusan zárni a tereket, ami pl. helyiségek kezelésénél fontos.
• Emberre, állatokra, növényekre nem ártalmas, nem kell kivinni sem növényt, sem állatot a kezelt területről.
• SGS-, TÜV-, Kermi tesztekkel igazoltan 5 perc alatt elpusztítja a baktériumokat és gombákat, 10 perc alatt elsöpri a humán koronavírust, emiatt lényegesen kevesebb idő egy kezelés végrehajtása (egy perc után a gép kivehető, máshol használható, miközben a köd dolgozik).
• Minimum 8 hétig hatékony védelmet hagy a felületeken.
• Nincs visszamaradó szúrós, kellemetlen szag, növényi, teás, narancsos illatú.
• A kezelést követően azonnal használható a helyiség.

Milyen természetes összetevői vannak a berendezéssel köd formájában kijuttatott folyadéknak?

• Teafa olaj
• Kakukkfűolaj
• Rozmaringolaj
• Levendulaolaj
• Fenyőolaj

Hogyan lehet az eljárást igénybe venni, illetve a Bactakleen berendezéshez hozzájutni?

• Szolgáltatás igénylése - ebben az esetben mi megyünk és végezzük el a kezelést
• Bérlés - amennyiben nem akarja magát hosszú távú beruházással elkötelezni, vagy saját maga szeretné a kezelést elvégezni
• Vásárlás - szolgáltató partnerünkké válhat

A vásárlás menete:

Bármelyik lehetőség érdekli, vegye fel a kapcsolatot velünk az info@politool.hu e-mail címen!
Szolgáltatás igénylésekor a nagyságrendi felületet és belmagasságot, valamint a várost kérjük megadni.

1) szerződéses bérlés

Amennyiben van szabad gépünk, készséggel adjuk bérbe egy hónapra, de akár hosszabb távra is. A bérlet havi bontásban újul meg, 48.900 Ft/hó+ÁFA a havi (30 napos) díj. Ezen felül a Bactakleen Ultra Mist vagy Marvekleen folyadékot kell megvásárolni, amit elhasznál. Nincs kaució, nincs kötelező minimális rendelés.

2) vásárlás

Kiállítunk egy díjbekérőt, amelynek teljesülését követő 3 munkanapon belül elküldjük a megvásárolt tételeket postán/futárszolgálattal.

Bár mellékelünk használati utasítást, örömmel fogadjuk, ha telefonál, amikor a berendezés kézben van.
Amennyiben szeretné, felkerülhet a Bactakleen-szolgáltatók közé honlapunkra. Az induláshoz segítségként a vizsgálati eredményeken kívül egy megosztott könyvtárból szabadon felhasználható logók, vektoros képek, szórólapok, kiadványok elérhetőségét tudjuk biztosítani.

A Bactakleen Ultra Mist-kezelés menete:

1. A kezelés napján a megrendelőnek semmiféle teendője nincs. Amennyiben a kezelésre váró felületen papírok, vagy olyan használati tárgyak vannak, amelyek általában nem oda valók, akkor érdemes azokat előtte elpakolni, hogy a felületekkel (asztal, polc, szekrény) érintkezzen a hatóanyag, ne a papírokkal.

2. A köd bevitele helyiségenként 5-10 perc. Ezt követően ventillátorral, vagy a helyiségben lévő klímaberendezéssel bírjuk mozgásra a ködöt, hogy minden kis csepp megtalálja helyét a felületeken. Ezzel egyidőben természetesen a légkondicionáló belső járatai is kezelve lesznek, elejét véve a kellemetlen szagoknak, vagy a Legionella terjedésének.

3. Átadjuk a kezelés végrehajtásáról az igazoló dokumentumot és az eljárás garantált hatóidejét igazoló matricát.

4. Kiállítjuk a teljesülést igazoló dokumentumot vagy számlát.

5. A kezelést 3 hónaponként célszerű ismét elvégezni. Erre tudunk szerződést kötni, mely esetben kedvezményes árakon tudunk számolni.

A kezelés utáni takarítás:
Semmilyen különleges takarítási eljárás nem szükséges a kezelés után, illetve semmiféle megkötés nincs. Mint előtte, a rendszeresen elvégzett feladatokat ugyanúgy el lehet végezni.


Szerviz, garancia Bactakleen-partnereknek

Bactakleen berendezésre 1 év garancia van. Teljes körű tájékoztatást fog kapni a tisztításáról, a berendezés helyes használat mellett különösebb karbantartást nem igényel. Esetleges meghibásodás esetén, az eredeti csomagolásban, a saját, eredeti belső távtartóival küldje el hozzánk. Lehetőségeink szerint a 3 napnál hosszabb javítási időre mi cseregépet fogunk biztosítani.


Gyakran feltett kérdések

1) Mi a teendő, ha egy kisgyermek megnyalja a kezelt felületet?
Az eljárás teljesen biztonságos, a gyógynövényi összetevők miatt semmiféle kockázattal nem jár. Még az sem lenne gond, ha a kezelés közben a gyerekek a helyiségben tartózkodnak, de nem javasoljuk a köd miatti balesetveszély okán. A kezelést végző munkatársunk is a helyiségben van.

2) Mi a teendő, ha egy kisgyermek szemébe nyúl azzal a kis kezével, amellyel a kezelt felületet megérintette?
A kezelést követően mikronnyi vastagságú réteg marad a felületen, emberi léptékben nem kimutatható. Nem látható, nem tapintható, nem érezhető. Ha a szemébe nyúl közvetlenül a kezelés után, javasoljuk bő vízzel a szemeket kiöblíteni. Egyéb intézkedést nem igényel.

3) Lehet-e allergiás reakció?
Nem allergizáló gyógynövényekből készül a szer. Amennyiben valakinek légzőszervi problémái vannak (akár akkor, ha csak kellemetlen pl. szaunában a lélegzetvétel) és a kezelés alatt a helyiségben tartózkodva közvetlenül belélegzi a ködöt, akkor előfordulhat érzékenység, ezért javasoljuk a távolmaradást a kezelés időtartamára. A kezelést követően nincs, ami allergiás tüneteket váltson ki. Az SGS-vizsgálat végzett bőrirritációs tesztet, és nem tapasztaltak semmi reakciót.

4) Vírusra is hatásos?
A Bactakleen Ultra Mist és Marvekleen anyagok humán koronavírusra gyakorolt hatását vizsgálták az EN 14476:2013 szabvány szerint - sikeres eredménnyel!
99,99%-os hatékonysággal győzik le a kórokozót, így bizonyítást nyert, hogy nemcsak baktériumok és gombák, spórák, de vírusok ellen is sikeresen alkalmazhatók!
A dokumentumot a svájci központú SGS tanúsító intézet és laboratórium bocsájtotta ki és a TÜV Kermi osztálya látta el szakvéleményével.

Tudta, hogy amennyiben immunrendszerünk nincs terhelve bakteriális fertőzésekkel, úgy több energiája marad a vírusos fertőzések leküzdésére?

5) Mennyivel jobb a Bactakleen-kezelés mint az ózonos fertőtlenítés?
Az ózon, mint technológia lehet virucid, de hatása nagymértékben függ a berendezés képességeitől és a behatás hosszától (6-8 óra minimum).
Hatása azonnal elmúlik, amint a mérgező ózon visszaalakul oxigénné, és az első ajtónyitással baktériumok és vírusok kerülnek a korábban kezelt szobába.
A Bactakleen Ultra Mist réteg igazoltan minimum 8 hétig hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben. Nem mérgező, nem ártalmas technológia.


Milyen egyéb Bactakleen termékek vannak, és mire használhatóak?

Bactakleen Odour Killer - Antibakteriális szagtalanító 200ml

Szagtalanító egy nem mérgező, víz alapú dezodoráló spray, amely eltünteti a baktériumok és penészgombák növekedésének eredményeként keletkező kellemetlen szagokat.

A Bactakleen szagtalanító zöld tea és citrus kivonatot tartalmaz.
Használható általános légfrissítésre, de alkalmazható kemény, vagy porózus felületeken, mint a bútorok, falak, WC ülések, függönyök, kárpitok, szövetek esetében is, amelyek hajlamosak a baktériumok és a penész növekedésének helyet adni.

Ellentétben a legtöbb aeroszollal a piacon, a Bactakleen szagtalanító nem fedi el a szagot egy illattal. Megszünteti a szag okát, így egy teljesebb és hosszabb távú megoldást kínál.
Bactakleen szagtalanító alkalmazható otthonokban, szállodákban, autókban, repülőgépeken, autóbuszokon, hajókon vagy bármely olyan helyen, ahol kellemetlen szagok vannak.


Bactashield Basic - középtávú antibakteriális hatású felületkezelő 500ml

A Bactakleen Bactashield Basic egy nem toxikus, vízbázisú antibakteriális hatású és gombaölő permet, amely minden baktérium és gomba 99,9% -át képes elpusztítani bármilyen felületen.
A permet védőpajzsot képez, így a baktériumok és a gombák spórái azonnal elpusztulnak, amint érintkezésbe lépnek a kezelt felületekkel.
A permet a felületen középtávú, akár 3 hónapig tartó védelmet biztosít. A Bactashield Basic teljes biztonsággal használható bármilyen felületen, nem káros, átlátszó és szagtalan.

Ideálisan alkalmazható:
- Otthon a fürdőszobában, WC-ben, konyhában, kilincseken, kapcsolókon...
- Közlekedésben a járművek belső terében, fogantyúkon, kapaszkodókon, korlátokon...
- Irodákban a számítógépes billentyűzeteken, egereken, íróasztalokon, kávéfőző gépeken...
- Egyéb helyeken: fitnesstermek gépein, bevásárlókocsik-, kosarak fogantyúin, óvodai játékokon, iskolai eszközökön...

A Bactashield Basic egy megfizethető és hatékony megoldás a baktériumok elleni napi küzdelemben.


Bactashield Ultimate - hosszú távú felületkezelő 200ml

A Bactakleen Bactashield Ultimate hosszú távú antivirális, antibakteriális és gombaellenes bevonat, amely akár 1 éven túl tapad a felületre, hogy megakadályozza a baktériumok és a gombák növekedését, valamint tesztekkel igazoltan hatékony a humán koronavírus ellen is.
A Bactashield védelmet nem úgy tervezték, hogy a rendszeres tisztítást helyettesítse, hanem a rendszeres tisztítást egészítse ki a felület hosszú távú aktív védelemmel való ellátásával.

A Bactashield Ultimate fotokatalikus hatása nemcsak elpusztítja a sejteket, hanem magát a sejtet is lebontja. A fotokatalikus hatás hatékonyabbnak tartott, mint bármely más antibakteriális szer, mivel a fotokatalitikus reakció napfény hatására akkor is működik, ha a sejtek lefedik a felületet és a baktériumok aktívan szaporodnak.

A Bactashield védelem:
- hosszan tartó antibakteriális hatás nyújt
- szagtalanít
- levegő tisztító hatással rendelkezik
- gátolja az üveg felületek párásodását, mattulását
- öntisztító hatással ruházza fel a kezelt felületeket

Hogyan válhat Bactakleen üzleti partnerré?

- Tisztítási, takarítási szolgáltatást nyújt, és antibakteriális kezelést/termékeket is kínál ügyfeleinek?
- Autószervize, autómosója, szélvédő javító, vagy gumis vállalkozása van és szeretné speciális szolgáltatással ügyfélkörét bővíteni?
- Most indítana antibakteriális kezelést végző szolgáltatást?

Mit kínálunk partnereinknek?

Teljes körű ügyintézés és segítségnyújtás onnan, hogy elhatározza magát egészen addig, amíg tapasztalt és profi partnerré nem válik!

Mi az, amit most megkap tőlünk?

• Felhasználási lehetőségekről részletes információ
• Tanácsadás az elinduláshoz
• Gép beszerzése, házhoz szállítása
• Gép beüzemelési és karbantartási konzultáció
• Ingyenes oktatás
• 200 db szórólap, 20 db dátumos matrica ajándékba
• Távsegítség bármikor
• Alkatrész és folyadék utánrendelési lehetőség
• Támogató közösség
• Szabadon felhasználható képek és logók

Ha olyan városban tevékenykedik, ahol még nincs Bactakleen szolgáltató pont, legyen most a partnerünk!

(az alábbi gombra kattintva ellenőrizheti, mely területeken van már partnerünk) 

Legyen Ön, aki gondoskodik a biztonságos környezetről!


Kiemelt partner lehet, aki sikeres vizsgát tesz, de ehhez is minden információt, és segítséget megadunk!

Van olyan kérdés, ami megválaszolatlanul marad?

Lépjen kapcsolatba velünk, és örömmel mutatjuk be termékeinket, megbeszéljük az együttműködés és a marketing támogatás részleteit.

Nincs más teendője, hogy mint felhív minket a +36 20 272 8211, vagy a +36 20 282 5774 számon, vagy ír nekünk e-mailt az iroda@politool.hu címre, de igényét jelezheti az alábbi űrlap kitöltésével is:


Tapasztalt és szakképzett munkatársaink várják jelentkezését!

A megelőzés a legjobb megoldás!