Legyen Ön is Bactakleen partner!

Indítson egy környezetbarát, természetes anyagokkal dolgozó antibakteriális és vírusellenes hatású kezelést végző vállalkozást!

A Bactakleen a világ első gyógynövényalapú antibakteriális és vírusellenes hatású kezelő rendszere, amely azonnal kifejti hatását, és minimum 8 héten át tartós, aktív réteget képez a kezelt felületeken. 
A kezelés hatékony a levegőben és a levegő által érintett felületeken, így akár a légkondicionáló, szellőzőrendszerek belső felületein is.

Használható zárt terekben, mint például:
• Autók, buszok, teherautók, repülőgépek, hajók, lakókocsik, vonatok stb. belső tereinek esetében
• Otthonok, irodák, tárgyalók, iskolák, óvodák, sport létesítmények, öltözők, éttermek, szállodák, hivatalos helyiségek stb zárt tereinek és szellőző rendszerének kezelésére

Hol a leghatékonyabb a Bactakleen Ultramist vagy Marvekleen kezelés?

KÖZLEKEDÉSBEN

Személyautók, taxik, bérautók, kölcsönzött járművek, buszok, villamosok, metrók, vasúti kocsik, lakókocsik, hajók, repülőgépek belterének, szellőző és klíma rendszerének, zárt tereinek, érinthető felületeinek fertőtlenítése és tartós védelemmel való ellátása az utazóközönség és a járműveken dolgozók egészségének védelme érdekében.

ÉPÜLETEKBEN

Egyedi és egylégterű irodákhoz, szellőző rendszerekhez, egyedi és központi légkondicionáló rendszerekhez, mozitermekhez, szállodai szobákhoz, éttermekhez, tárgyalókhoz az egészséges környezet kialakítása és megóvása érdekében annak céljából, hogy a dolgozók, ügyfelek, partnerek, vendégek ne legyenek kitéve a zárt téri keresztfertőzés veszélyének.

Kétféle berendezéssel működhet a rendszer, a kisebb (BT-828) járművek és kisebb helyiségek kezelésére alkalmas. A nagy (BT-888) nagy terek, nagy belmagassággal rendelkező létesítmények (lépcsőházak, mozik, csarnokok, templomok) kezelését teszi lehetővé.

A Bactakleen eljárás

A Bactakleen Ultramist egy antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában juttatunk a helyiségbe, így tud a leghatékonyabban eljutni a beltér teljes felületére.

A köd mozgásba jön és a mikroszkopikus cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat és vírusokat, miközben egy több hónapig aktív réteget hoz létre. A kezelt felület 2-3 hónapon keresztül végzetes marad az érintkező baktériumok, vírusok számára, így a környezet folyamatosan kórokozómentes lesz.

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas, irritációt nem okoz. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helyiségből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert jelentősen lecsökkent látótávolság.

A Bactakleen technológia tulajdonságai az ózonkezeléssel szemben

Szemben az ózonnal, a Bactakleen nem mérgező, használata nem veszélyes, természetes alapanyagú.
• Nem kell hermetikusan zárni a tereket, ami pl. helyiségek kezelésénél fontos.
Emberre, állatokra, növényekre nem ártalmas, nem kell kivinni sem növényt, sem állatot a kezelt területről.
• SGS-, TÜV-, Kermi tesztekkel igazoltan 5 perc alatt elpusztítja a baktériumokat és gombákat, 10 perc alatt elsöpri a humán koronavírust, emiatt lényegesen kevesebb idő egy kezelés végrehajtása (egy perc után a gép kivehető, máshol használható, miközben a köd dolgozik).
• Minimum 8 hétig hatékony védelmet hagy a felületeken.
• Nincs visszamaradó szúrós, kellemetlen szag, növényi, teás, narancsos illatú.
• A kezelést követően azonnal használható a helyiség.

Milyen természetes összetevői vannak a berendezéssel köd formájában kijuttatott folyadéknak?

• Teafa olaj
• Kakukkfűolaj
• Rozmaringolaj
• Levendulaolaj
• Fenyőolaj

Hogyan lehet az eljárást igénybe venni, illetve a Bactakleen berendezéshez hozzájutni?

• Szolgáltatás igénylése - ebben az esetben mi megyünk és végezzük el a kezelést
• Bérlés - amennyiben nem akarja magát hosszú távú beruházással elkötelezni, vagy saját maga szeretné a kezelést elvégezni
• Vásárlás - szolgáltató partnerünkké válhat

A vásárlás menete:

Bármelyik lehetőség érdekli, vegye fel a kapcsolatot velünk az info@politool.hu e-mail címen!
Szolgáltatás igénylésekor a nagyságrendi felületet és belmagasságot, valamint a várost kérjük megadni.

1) szerződéses bérlés

Amennyiben van szabad gépünk, készséggel adjuk bérbe egy hónapra, de akár hosszabb távra is. A bérlet havi bontásban újul meg, 48.900 Ft/hó+ÁFA a havi (30 napos) díj. Ezen felül a Bactakleen Ultramist folyadékot kell megvásárolni, amit elhasznál. Nincs kaució, nincs kötelező minimális rendelés.

2) vásárlás

Kiállítunk egy díjbekérőt, amelynek teljesülését követő 3 munkanapon belül elküldjük a megvásárolt tételeket postán/futárszolgálattal.

Bár mellékelünk használati utasítást, örömmel fogadjuk, ha telefonál, amikor a berendezés kézben van.
Amennyiben szeretné, felkerülhet a Bactakleen-szolgáltatók közé honlapunkra. Az induláshoz segítségként a vizsgálati eredményeken kívül egy megosztott könyvtárból szabadon felhasználható logók, vektoros képek, szórólapok, kiadványok elérhetőségét tudjuk biztosítani.

A Bactakleen Ultramist kezelés menete:

1. A kezelés napján a megrendelőnek semmiféle teendője nincs. Amennyiben a kezelésre váró felületen papírok, vagy olyan használati tárgyak vannak, amelyek általában nem oda valók, akkor érdemes azokat előtte elpakolni, hogy a felületekkel (asztal, polc, szekrény) érintkezzen a hatóanyag, ne a papírokkal.

2. A köd bevitele helyiségenként 5-10 perc. Ezt követően ventillátorral, vagy a helyiségben lévő klímaberendezéssel bírjuk mozgásra a ködöt, hogy minden kis csepp megtalálja helyét a felületeken. Ezzel egyidőben természetesen a légkondicionáló belső járatai is kezelve lesznek, elejét véve a kellemetlen szagoknak, vagy a Legionella terjedésének.

3. Átadjuk a kezelés végrehajtásáról az igazoló dokumentumot és az eljárás garantált hatóidejét igazoló matricát.

4. Kiállítjuk a teljesülést igazoló dokumentumot vagy számlát.

5. A kezelést 3 hónaponként célszerű ismét elvégezni. Erre tudunk szerződést kötni, mely esetben kedvezményes árakon tudunk számolni.

A kezelés utáni takarítás:
Semmilyen különleges takarítási eljárás nem szükséges a kezelés után, illetve semmiféle megkötés nincs. Mint előtte, a rendszeresen elvégzett feladatokat ugyanúgy el lehet végezni.

Szerviz, garancia Bactakleen partnereknek

Bactakleen berendezésre 1 év garancia van. Teljes körű tájékoztatást fog kapni a tisztításáról, a berendezés helyes használat mellett különösebb karbantartást nem igényel. Esetleges meghibásodás esetén, az eredeti csomagolásban, a saját, eredeti belső távtartóival küldje el hozzánk. Lehetőségeink szerint a 3 napnál hosszabb javítási időre mi cseregépet fogunk biztosítani.

Gyakran feltett kérdések

1) Mi a teendő, ha egy kisgyermek megnyalja a kezelt felületet?
Az eljárás teljesen biztonságos, a gyógynövényi összetevők miatt semmiféle kockázattal nem jár. Még az sem lenne gond, ha a kezelés közben a gyerekek a helyiségben tartózkodnak, de nem javasoljuk a köd miatti balesetveszély okán. A kezelést végző munkatársunk is a helyiségben van.

2) Mi a teendő, ha egy kisgyermek szemébe nyúl azzal a kis kezével, amellyel a kezelt felületet megérintette?
A kezelést követően mikronnyi vastagságú réteg marad a felületen, emberi léptékben nem kimutatható. Nem látható, nem tapintható, nem érezhető. Ha a szemébe nyúl közvetlenül a kezelés után, javasoljuk bő vízzel a szemeket kiöblíteni. Egyéb intézkedést nem igényel.

3) Lehet-e allergiás reakció?
Nem allergizáló gyógynövényekből készül a szer. Amennyiben valakinek légzőszervi problémái vannak (ha csak kellemetlen pl. szaunában a lélegzetvétel) és a kezelés alatt a helyiségben tartózkodva közvetlenül belélegzi a ködöt, akkor előfordulhat érzékenység, ezért javasoljuk a távolmaradást a kezelés időtartamára. A kezelést követően nincs, ami allergiás tüneteket váltson ki. Az SGS-vizsgálat végzett bőrirritációs tesztet, és nem tapasztaltak semmi reakciót.

4) Vírusra is hatásos?
A Bactakleen Ultra Mist és Marvekleen anyagok humán koronavírusra gyakorolt hatását vizsgálták az EN 14476:2013 szabvány szerint - sikeres eredménnyel!
99,99%-os hatékonysággal győzik le a kórokozót, így bizonyítást nyert, hogy nemcsak baktériumok és gombák, spórák, de vírusok ellen is sikeresen alkalmazhatók!
A dokumentumot a svájci központú SGS tanúsító intézet és laboratórium bocsájtotta ki és a TÜV Kermi osztálya látta el szakvéleményével.

Tudta, hogy amennyiben immunrendszerünk nincs terhelve bakteriális fertőzésekkel, úgy több energiája marad a vírusos fertőzések leküzdésére?

5) Mennyivel jobb a Bactakleen-kezelés mint az ózonos fertőtlenítés?
Az ózon, mint technológia lehet virucid, de hatása nagymértékben függ a berendezés képességeitől és a behatás hosszától (6-8 óra minimum).
Hatása azonnal elmúlik, amint a mérgező ózon visszaalakul oxigénné, és az első ajtónyitással baktériumok és vírusok kerülnek a korábban kezelt szobába.
A Bactakleen Ultramist réteg igazoltan minimum 8 hétig hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben. Nem mérgező, nem ártalmas technológia.

Ki válhat Bactakleen üzleti partnerré?

- Tisztítási, takarítási szolgáltatást nyújt, és antibakteriális kezelést/termékeket is kínál ügyfeleinek
- Autószervize, autómosója, szélvédő javító, vagy gumis vállalkozása van és szeretné speciális szolgáltatással ügyfélkörét bővíteni
- Most indítana antibakteriális és vírusellenes kezelést végző szolgáltatást

Mit kínálunk partnereinknek?

Teljes körű ügyintézés és segítségnyújtás onnan, hogy elhatározza magát egészen addig, amíg tapasztalt és profi partnerré nem válik!

Mi az, amit most csomagban megkaphat tőlünk?

• Felhasználási lehetőségekről részletes információ
• Tanácsadás az elinduláshoz
• 1 db BT828 Bactakleen melegködképző berendezés házhoz szállítva
• Beüzemelési és karbantartási konzultáció
• 200 db szórólap, 20 db dátumos matrica, és 2 db 40 cm-es Bactakleen logo matrica
• 4 üveg Bactakleen Ultramist koncentrátum (32 autóra, vagy akár 500m2-re elegendő)
• 6 db 50 ml-es táskába, autóba kiválóan használható herbál kézfertőtlenítő (ajándékként az ön első ügyfeleinek)
• Szabadon felhasználható képek és logók gyűjteménye
• Ingyenes Bactakleen oktatási anyagok
• Segédlet céges Facebook, Instagram oldalak nyitásához, Google Cégem profil kialakításához
• Távsegítség bármikor


Ha olyan városban tevékenykedik, ahol még nincs Bactakleen szolgáltató pont, legyen most a partnerünk!

(az alábbi gombra kattintva ellenőrizheti, mely területeken van már partnerünk) 

Legyen Ön, aki gondoskodik a biztonságos környezetről!


Kiemelt partner lehet, aki sikeres vizsgát tesz, de ehhez is minden információt, és segítséget megadunk!

Van olyan kérdés, ami megválaszolatlanul marad?

Lépjen kapcsolatba velünk, és örömmel mutatjuk be termékeinket, megbeszéljük az együttműködés és a marketing támogatás részleteit.

Nincs más teendője, hogy mint felhív minket a +36 20 272 8211, vagy a +36 20 282 5774 számon, vagy ír nekünk e-mailt az iroda@politool.hu címre, de igényét jelezheti az alábbi űrlap kitöltésével is:


Tapasztalt és szakképzett munkatársaink várják jelentkezését!

A megelőzés a legjobb megoldás!