Bactakleen Magyarország

9, vagyis egy híján 10 érv ami miatt ez a technológia verhetetlen és nélkülözhetetlen.

1. A tiszta higiénikus környezet nem véletlenül alapvető emberi jog, hiszen egyik fontos alap feltétele a jóllétnek. Nem csak komfortosabban érezzük magunkat, de az egészségmegőrzésben, a betegség megelőzésben is óriási szerepet játszik.

(lásd hogyan nőtt az átlagéletkor – https://www.bactakleen.hu/l/miert-nott-a-varhato-elettartam-40-rol-kozel-80-evre-nehany-evszazad-alatt/)

2. A melegködös Bactakleen eljárás új szintet jelent a környezeti higiéniában. Hatékonysága fizikai tulajdonságainak köszönhetően, nem összehasonlítható az egyéb lokális fertőtlenítőszerekkel, vagy jelenleg alkalmazott más technológiákkal. Teljes biztonsággal jut el a legeldugottabb helyekre is az adott térben. Padlótól a plafonig. Alaposságának köszönhetően ma már nélkülözhetetlen kiegészítője a rendszeresen elvégzett takarításoknak, lokális, centralizált fertőtlenítéseknek.

Ahogy a testünknek, vagy az autónknak, úgy a környezetünknek is szüksége van időnként egy alapos „nagyszervizre”.

3. 99.9%-os hatékonysággal kórokozó mentesítjük egy ütemben a teljes légteret, minden levegővel érintkező felületet, klíma és szellőzőrendszert. Alkalmazása gyors és veszélytelen.

4. 100 %-ban természetes alapanyagú, emberre, állatra, növényre ártalmatlan, környezetre gyakorolt káros-, irritáló-, oxidáló- vagy roncsoló hatása nincs. Csökkenhetjük a vegyszerhasználatot, melynek jól ismertek az egészségre és környezetre gyakorolt káros hatásai.

5. Semmilyen káros hatása nincs, a legérzékenyebb felületeknél és anyagoknál is alkalmazható.

6. A pillanatnyi hatáson túl minimum 8 – 12 hét aktív védelmet biztosít.

Folyamatos hatásának köszönhetően nagyon sok vegyszert, időt és energiát takaríthatunk meg a napi takarítások alkalmával és persze stresszt a takarítószemélyzet hiányos munkája, vagy az újonnan bekerülő kórokozók miatt.

7. – SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan hatékony védelmet nyújt a különböző kórokozók ellen, köztük az influenza, humán koronavírus, staphylococcus, coli, MRSA baktérium, az aspergillus niger (fekete penész) , és a rettegett legionella ellen is.

Többek között antibiotikum rezisztens baktériumok és vírusok ellen is védelmet nyújt, melyek ellen kizárólag megelőzéssel védekezhetünk. A technológia alkalmazásával megelőzhetőek a megbetegedések és ezzel egy ütemben a túlzott és gyakran indokolatlan gyógyszerfogyasztás is, melynek szervezetünkre és a környezetre gyakorolt hosszú távú hatásai felmérhetetlenek.

(lásd a Bactakleen – https://www.bactakleen.hu/l/a-kozismerten-antibiotikum-rezisztens-mrsa-bakterium-csatat-vesztett-a-bactakleennel-szemben/)

8. Fontos Önnek az egészségvédelem?

Az egészséges életmód mellett a tiszta higiénikus környezet rendkívül fontos szerepet játszik a betegségmegelőzésben.

9. Fontos Önnek a környezetvédelem?

Cégünk elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Mind az alkalmazott technológia, mind a felhasznált anyag biztosítja a bioszféra létének megőrzését, és annak egészséges fejlődését. Legyen kisebb az ökológiai lábnyom.

https://www.bactakleen.hu/l/bactakleen-az-elsok-kozott-a-kornyezetvedelemben/