Bactakleen Magyarország

Lekopik a felületekről a Bactakleen tartós hatóidejű hatóanyag?

Ha egy helyiség a Batctakleen tartós hatóidejű higiéniai kezelésen esett át, akkor fontos, hogy a későbbiekben a takarítás során kíméljük az aktív hatóanyagot a felületeken, hogy az továbbra is hatékony maradjon a kórokozók elpusztításában.

Ennek érdekében a kezelést követően speciális takarítási tanácsokat adunk, hogy megkíméljük a felületen található aktív hatóanyagot az eltávolítástól.

A következő tanácsok segíthetnek abban, hogy az aktív hatóanyagok hatásfoka a maximális legyen a teljes hatóidő alatt:

Használjunk puha, nem karcoló anyagokat: A felületekre applikált védőréteg, érzékeny a durva, karcoló anyagokra, amelyek károsíthatják a felületet és az aktív hatóanyagot is eltávolíthatják. Használjunk tehát puha, nem karcoló anyagokat, például puha szivacsot vagy mikrószálas kendőt a takarításhoz.

 

Kerüljük a túlzott nedvesítést: Az aktív hatóanyag hatékonyságának megőrzése érdekében kerülnünk kell a felület túlzott nedves vegyszeres takarítását. Ne használjunk túl sok tisztítószert, és ne permetezzük túl a felületet vízzel sem.

Ne használjunk erős tisztítószereket: Az erős tisztítószerek szintén károsíthatják az aktív hatóanyagot, ezért kerüljük azok használatát. Használjunk inkább enyhe tisztítószereket, amelyek nem tartalmaznak agresszív vegyi anyagokat.

Ne dörzsöljük erősen a felületet: Ha erősen dörzsöljük a felületet, az is károsíthatja az aktív hatóanyagot és eltávolíthatja azt. Inkább finoman töröljük át a felületet, hogy megőrizzük a hatékonyságát.

Figyeljünk a száradási időre: Ha fertőtlenítőszert használtunk a felület tisztítására, fontos, hogy figyeljük a száradási időt. Ne használjuk a felületet addig, amíg teljesen meg nem száradt.

Ha ezeket a tanácsokat követjük, akkor képesek leszünk hatékonyan és biztonságosan takarítani a fertőtlenített felületeken, miközben megőrizzük az aktív hatóanyag hatékonyságát.

Kérje higiéniai szolgáltatásunk ingyenes bemutatását, vagy kérjen részletes tájékoztatást munkatársainktól, tanácsadóinktól.