Bactakleen Magyarország

Higiéniai Alapfogalmak Higiéniai eljárások pillanatnyi és tartós kórokozó pusztító hatás

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai szolgáltatásunk azonnali, közép- és hosszú távú megoldást kínál a felületek a légtér és a klímák-szellőzőrendszerek kórokozó mentesítésére.

A különböző higiéniai eljárások fontos szerepet játszanak a kórokozók terjedésének megelőzésben és a fertőzések elkerülésében. Az eljárásoknak két fő típusa van, a pillanatnyi kórokozó pusztító hatás és tartós hatóidejű kórokozó pusztító hatású eljárások.

A pillanatnyi fertőtlenítő hatás azt jelenti, hogy a fertőtlenítőszer rövid idő alatt elpusztítja a kórokozókat a felületen. Ez a hatás azonban átmeneti, és csak addig érvényesül, amíg a fertőtlenítőszer a felületről el nem párolog,.amint a fertőtlenítőszer elpárolgott a felületről, azonnal új kórokozók telepedhetnek le rajta.

Ezzel szemben a tartós hatóidejű Bactakleen eljárás hosszabb időre, 8 – 12 hétig a felületen marad, ez idő alatt képes elpusztítani a kórokozókat, amelyek a kezelt felületen megjelenek, azzal érintkeznek. A hatóanyagok folyamatos hatása miatt a kórokozók szaporodása a felületen gyakorlatilag lehetetlen, ezzel kizárva a fertőzés kockázatát, ez az eljárás így olyan védelmet nyúj, amit jelenleg egyik más eljárás sem!

A tartós kórokozó mentesítő hatású eljárás alkalmazása nagy létszámú munkahelyeken, közösségi terekben, iskolákban, óvodákban, egészségügyi intézményekben szálláshelyeken, közlekedési eszközökben, szinte nélkülözhetetlen a valóban tiszta, folyamatosan higiénikus környezet kialakításának és a fertőzéses betegségek megelőzésének érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy mind a pillanatnyi, mind a tartós hatású fertőtlenítők hatékonysága függ a használat módjától, az eljárást követő takarítási megoldások alkalmazásától. Ezért a legjobb hatásfok elérésének érdekében munkatársaink díjtalan tanácsadásunk keretében részletes útmutatást biztosítanak ügyfeleink számára, amelyek betartása kulcsfontosságú a maximális hatékonyság eléréséhez.

A tartós hatóidő hatékonysága a betegségek megelőzése mellett más területeken is kiemelkedő előnyökkel jár, például amellett, hogy messze a leggazdaságosabb kórokozó mentesítési technológia az eljárás ideje is a legrövidebb és legegyszerűbb minden más kezeléssel szemben, valamint teljes egészében környezetbarát, semmilyen káros hatása nincs a környezetre, növényekre. A kezelés nem igényel semmilyen előkészítést és a lehető legrövidebb időn belül újra használatba vehetők a kezelt helyiségek.

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás tűzoltásra is alkalmas, ott is eredményesen alkalmazható, ahol már megjelentek a kórokozók, azok percek alatt 99,95%-ban elpusztulnak a 100%-ban természetes összetevőjű hatóanyagainak köszönhetően.