Bactakleen Magyarország

Hasonlítsuk össze Bactakleen higiéniai eljárás vs Nanotechnológia

Mennyibe kerül és meddig tart a nanotechnológiás fertőtlenítés eljárás és meddig tart a hatása? Mennyi idő alatt térül meg a Bactakleen higiéniai eljárás és milyen más előnyökkel jár?


A nanotechnológiai fertőtlenítés egy innovatív megközelítés a fertőtlenítés területén, amely lehetővé teszi a kórokozók és a baktériumok hatékony eltávolítását a felületekről. A nanotechnológiában alkalmazott részecskék mérete a nanométeres tartományba esik, és lehetővé teszi a fertőtlenítő hatás elérését a mikroszkopikus méretekben.


A nanotechnológiai fertőtlenítés egyik előnye az, hogy hatékonyabban képes eltávolítani a kórokozókat a felületekről, mint a hagyományos fertőtlenítőszerek. A nanotechnológiai részecskék képesek belépni a baktériumok sejtjeibe és azokat elpusztítani, ezáltal hatékonyan eltávolítják a kórokozókat a felületekről.

Azonban az is fontos megjegyezni, hogy a nanotechnológiai fertőtlenítés még mindig egy viszonylag új technológia, és további kutatásokra van szükség annak bizonyításához, hogy biztonságosan alkalmazható. Emellett a nanotechnológiai részecskék felhalmozódása a környezetben és az emberi testben is aggodalmakat vet fel, és az alkalmazásukra szigorú biztonsági előírásokat kell követni.


Összefoglalva, a nanotechnológiai fertőtlenítés egy innovatív és hatékony megközelítés a fertőtlenítés területén. A nanotechnológiai fertőtlenítőszerek hatékonyan eltávolítják a kórokozókat a felületekről, és számos területen hasznos lehet, például az egészségügyi intézményekben és az élelmiszeriparban.

Mennyibe kerül?

Bactakleen: Nettó 550 Ft/m2

Nanotechnológia: Nettó 300 Ft/m2

Meddig tart a hatóidő?

Bactakleen: 8 – 12 hét

Nanotechnológia: 5 – 7 nap

Mennyi a megtakarítás?

Mivel a takarítások során a felületek fertőtlenítése, az eljárást követő 8 – 12 hétben nem, vagy csak kis mértékben szükséges, a teljes hatóidő alatt a fertőtlenítő szerek közel 90%-a, a fertőtlenítéssel járó munkák közel 50%-a megtakarítható. Ezzel jelentős költségmegtakarítást elérve, a kórokozó mentesség és a biztonság növelése mellett.

Megnevezés

Bactakleen

Nanotechnológia

Kezelési idő (60m2)

5 perc

15 perc

Óvintézkedések

Nincs rá szükség

Védőfelszerelés

Kezelt terület használatba vétele

Azonnal

Alapos szellőztetés után

Hatóidő/Védelmi időszak

8 – 12 hét teljes védelem

5 – 7 nap teljes védelem

Környezeti hatás

Környezetbarát, tárgyakra, emberekre, állatokra veszélytelen.cseppmentes kellemes illatú

Környezetbarát, a berendezési tárgyakra ártalmatlan, cseppmentes, kellemes illatú

Fertőtlenítés hatóterület

Légtér, minden levegővel érintkező felület, tárgyak, berendezések, klíma és szellőző rendszerek

Légtér, tárgyak, berendezések

Felhasználási terület

Beltér

Kültér, beltér