Bactakleen Magyarország

Bactakleen az elsők között a környezetvédelemben

A Bactakleen technológia alkalmazásánál felhasznált anyag- SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan- virucid, baktericid, fungicid hatású, 100%-ban természetes alapú speciális receptúrájú növényi olaj keverék . Vegyszert, káros anyagot nem tartalmaz.

Emberre, élő sejtre, környezetre gyakorolt káros, irritáló, oxidáló vagy roncsoló hatása nincs.

Hatékonysága igazolt, használata teljesen veszélytelen.

Alkalmazásával: Kiváltjuk a korábban esetlegesen naponta alkalmazott pillanatnyi hatású, vagy mérgező fertőtlenítő technológiákat. Elkerülve ezzel ezek alkalmazásának illetve hozamodványainak emberi szervezetre, vagy környezetre gyakorolt káros hatásait.

Egyedülállóan hosszú hatóidejének köszönhetően:

– Minimalizáljuk a napi vegyszerhasználatot mellyel jelentős lépést teszünk az ivóvíztisztítás és víztisztaság védelem érdekében, mely az Európai Unió eddigi legnagyobb szabású környezetvédelmi és vízgazdálkodási programjának kiemelt fejezete.

– A minimalizált vegyszerhasználat további hozadéka a naponta el nem használt vegyszerek csomagolóanyaga, nem képez hulladékot. (műanyag, papír, fém)

– A kezelést követően nincsenek káros maradványok, nem képződik hulladék, nincs szükség veszélyes hulladék tárolására, szállítására.

A túlzott gyógyszerfogyasztás mint tudjuk az emberi szervezetre számtalan veszélyt rejt. Ugyanakkor a szennyvízhálózatba, majd az ivóvíz hálózatba, visszakerülő gyógyszermaradványok hosszú távú káros hatásai gyakorlatilag felmérhetetlenek.

Az egyetlen a jelenleg elérhető technológiák között mely megelőzésre alkalmas.

Megelőzés – Egészségmegőrzés – Nincs gyógyszer fogyasztás – Egészséges környezet – Ellenállóbb immunrendszer – Kevesebb gyógyszer fogyasztás Folyamatos hatás – Állandó védelem – Minimalizált fertőzés veszély – Kevesebb betegség

A Bactakleen az egészség megőrzésén kívül, elkötelezett híve a jelenlegi környezetvédelmi törekvéseknek, mind az alkalmazott technológia, mind a felhasznált anyagok biztosítják a bioszféra létének megőrzését, és annak egészséges fejlődését.