Bactakleen Magyarország

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás története és részletes bemutatása

A Bactakleent 2008-ban alapították az Excelsia Technologies (Malajzia) tulajdonosai, miután felismerték, hogy azonnali szükség van a higiéniai előírások javítására a mindennapi munka környezetünkben, járműveinkben, otthonunkban, hogy megvédjük magunkat és szeretteinket a káros baktériumoktól és vírusoktól.

Ahogy a mondás tartja: „A szükségszerűség a találmányok anyja”, és így az Excelsia Technologies a mai antibakteriális technológia legjobbjait szerezte be és tesztelte klinikailag, hogy a kezelések szinergiáját biztosítva sikeresen elpusztítsa a káros mikroorganizmusokat, nem csak az érintkezés során, hanem a nehezen hozzáférhető helyeken is.

A Bactakleen bevezetése előtt nem volt megfelelő megoldás a felületek tartós kórokozó mentesítésére.

 

A Bactakleen azóta nemzetközi ismertségre tett szert, termékét a világ több mint 52 országában forgalmazzák, és olyan nagy autógyártók, mint a Toyota, a Honda, a Nissan, a BMW és sok más gyártó is alkalmazza. A Bactakleent számos nemzetközi szállodalánc, olaj- és gázipari vállalat, élelmiszer-feldolgozó üzem és még sokan mások is használják.

A Bactakleen higiéniai eljárás innovatív, prevenciós célú, hosszú hatóidejű eljárás, mely nem más mint egy a felületeken hosszú távon megmaradó baktericid-fungicid-virucid hatású szer.. A felületek, klímák, szellőzőrendszerek kezelését követően legalább 8 hétig fejti ki hatását.

Ennek a tartósan a felületen maradó antibakteriális szernek, pótolhatatlan szerepe van a fertőzések közvetett úton való terjedésének meggátolásában, használatával hatékonyan védekezhetünk a vírusok, baktériumok, gombák ellen.

A Bactakleen higiéniai eljárásnak köszönhetően, bárki számára elérhető a megfizethető, fenntartható és tartósan kórokozó mentes környezet, 8 hét garanciával!!!

Kérje a szolgáltatásunk ingyenes bemutatását, vagy kérjen részletes tájékoztatást munkatársainktól.

A melegködös eljárás hatékonysága fizikai tulajdonságainak köszönhetően, nem összehasonlítható az egyéb lokális fertőtlenítőszerekkel, vagy jelenleg alkalmazott más technológiákkal.

Teljes biztonsággal jut el a legeldugottabb helyekre is az adott térben. A legérzékenyebb felületeknél, anyagoknál is alkalmazható. A pillanatnyi hatáson túl minimum 8 hét aktív védelmet biztosít.

100 %-ban természetes alapanyagú, emberre, állatra, növényre ártalmatlan, környezetre gyakorolt káros-, irritáló-, oxidáló- vagy roncsoló hatása nincs.