Bactakleen Magyarország

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás folyamata

Az épület higiéniai eljárás folyamata:

A Bactakleen technológia egy hatékony és környezetbarát módszer a fertőtlenítésre, amelyet növényi alapanyagok felhasználásával érnek el. A berendezés ultra finom részecskékké porlasztja a növényi olajat, amelyek a levegőben órákig is lebeghetnek, és a felületeken lerakódva fejtik ki a hatásukat. A légmozgás elősegíti, hogy minden részecske valamely tárgy felületére kerüljön, és hatékonyan kifejthesse kórokozó mentesítő hatását.

A kezelés ideje alatt az épületet vagy a gépjárművet zárva kell tartani, és a tűzvédelmi berendezéseket ki kell kapcsolni. Az eljárás azonban nem veszélyes, nem ártalmas az emberre, állatra, növényre, és nincs oxidáló, roncsoló, irritáló vagy környezetre gyakorolt káros hatása. A kezelt helyiségek kiürítése, egyéb óvintézkedés, előkészítés sem szükséges, illetve a kezelés már +10°C felett alkalmazható.

 

A kezelés ideje a tér nagyságától függ, és általában egy normál belmagasságú családi ház esetén körülbelül 25-35 percet vesz igénybe, míg egy 11 000 négyzetméteres ipari csarnok irodákkal és szociális helyiségekkel együtt akár 4-5 órát is igénybe vehet.

Az eljárás behatási idő mindössze 5-10 perc, de a levegőben szálló köd, a helyiség méretétől, belmagasságától függően akár néhány órán át zavaró lehet. Azonban a köd eloszlása után a helyiségek azonnal használatba vehetők, további műveletekre nincs szükség. Az eljárás során a helyiségekben található klíma és egyéb berendezések is kórokozó mentesítésre kerülnek.

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás hatékony és biztonságos módszer, amelyet környezetbarát anyagok felhasználásával érnek el. A berendezés használatával könnyedén, érintés nélkül kezelhetők a lakóhelyiségek, irodák, járművek és egyéb helyszínek, amelyekben fontos a higiénia és a kórokozó mentes felületek kialakítása.

 

A gépjármű higiéniai eljárás folyamata:

A gépjármű fertőtlenítésének folyamata során a Bactakleen berendezést a jármű azon pontjára kell behelyezni, ahonnan a belső ventilátor a levegőt szívja. A motor beindítása után a szellőzőrendszert kell bekapcsolni, hogy a beinjektált köd a klímarendszerben eljusson minden pontjára. A megfelelő mennyiségű hatóanyag bejuttatása után hagyjuk, hogy a beállított szellőzés működjön a járműben, amíg az injektált köd leülepszik a felületeken és a klímarendszerben. Ez általában 5-8 percet vesz igénybe.

Köztudott, hogy az elhanyagolt, nem karbantartott klímaberendezések melegágyai a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok elszaporodásnak, a kormánykerék pedig a baktériumok és vírusok melegágya.

A Bactakleen hatóanyagai hatékonyan megsemmisítik a kórokozókat, és egy mikroszkopikus védőréteget képeznek a felületeken és a klímarendszerben, ami több mint 8 hétig tartó hatóidővel véd a kórokozóktól.

A Bactakleen eljárás nem csak hatékony, de gyors és biztonságos is. Alkalmazása után az épületek és járművek azonnal használhatóak.

Az eljárás más technológiákkal szembeni előnyei egyértelműek. Tűzoltás helyett, megelőzés az egészségmegőrzés és a valóban tiszta higiénikus környezet érdekében. Lokális, centralizált takarítás-fertőtlenítés helyett 100% alaposság padlótól a plafonig. Vegyszerek helyett 100% -ban természetes, káros mellékhatások nélküli alapanyagok alkalmazása a környezetvédelem érdekében.

A testi és környezeti higiénia folyamatos fejlődése jelentős szerepet tölt be a fertőző betegségek visszaszorításában és az átlagéletkor növekedésében. A fejlődés nem áll meg. A Bactakleen technológia új szintet jelent a környezeti higiénia területén.