Hogyan működik a Bactakleen Ultramist?

A Bactakleen Ultramist egy hosszan tartó hatású növényi koncentrátum, amely köd formájában kerül a levegőbe és jut el minden levegővel érintkező felületre az adott térben. 

Lehet az jármű beltere, irodák, óvodák, iskolák termei, közösségi helyei, várótermek, fitness centrumok, mozi-, színháztermek stb.

Hogyan jut el a Bactakleen Ultramist hatóanyaga mindehova? 

A berendezés az Bactakleen Ultramistet nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis cseppecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse hatását légmozgást idézünk elő.
Járművekben ez a benti levegőkeringtetéssel érhető el, szobákban, termekben a klímaberendezés bekapcsolásával (ha van), vagy ventilátorral valósítható meg. 

A köd mozgásba jön és a levegőben lévő cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag több hónapig aktív védőréteg létrehozásával megakadályozza az újonnan bekerülő kórokozók megtelepedését, ezzel egyedülálló módon, hosszú távon gátolja a mikroorganizmusok elszaporodását, közvetett úton való terjedését.

A kezelés megbízható védelmet nyújt többek közöttaz influenza, a humán koronavírus,a legionella, a staphylococcus, a coli, MRSA baktériumok és Aspergillusniger (feketepenész) okozta betegségek ellen is.

Az eljárás veszélytelen! 

Az eljáráshoz használt keverék emberre, állatra, növényekre nem ártalmas, azonban a termékben lévő gyógynövények illóolaja, az arra érzékeny személyeknél allergiás bőrreakciót okozhat. Egy esetleges allergiás reakció elkerülése érdekében a kezelés ideje alatti emberi jelentét nem megengedett. 

Mennyi ideig tart a kezelés? 

A kezelés ideje a tér nagyságától függ. A szükséges mennyiségű növényi hatóanyag bevitele percek alatt megtörténik. A levegőben lebegő cseppekből álló köd felületre juttatása hosszabb idő, autóknál 10-15 perc, helységekben 1-2 óra az elérhető belső légmozgás erősségétől függően. Amint valamennyi kis cseppecske megtalálta helyét a felületeken, a kezelés véget ért, a jármű, vagy helység azonnal használatba vehető. Kellemes, enyhén növényi illat marad az eljárást követően, amely pár óra alatt elillan. Mivel a bevitt hatóanyag nagyon kis mennyiségű, nem marad a felületen látható, vagy érezhető réteg.

Hol alkalmazható a Bactakleen Ultramist?

Az eljárás különösen ajánlott olyan helyeken, ahol nagyszámú, vagy változó összetételű közösség van hosszabb, rövidebb ideig egy légtéren belül. (személyautók, taxik, bérelt autók, villamosok, buszok, vonatok, repülőgépek, hajók, óvodák, iskolák, irodák, hotelek, várótermek, öltözők, mozik, színházak, nagylétszámú munkahelyek stb.)

Közületeknek, hoteleknek, irodáknak egyeztetést követően készséggel tartunk bemutatót. 

Kérdés esetén küldjön e-mailt, vagy keressen minket telefonon!