Hogyan működik a Bactakleen Ultramist?

A technológia sajátossága


A melegködös eljárás hatékonysága fizikai tulajdonságainak köszönhetően, nem összehasonlítható az egyéb lokális fertőtlenítőszerekkel, vagy jelenleg alkalmazott más technológiákkal. Teljes biztonsággal jut el a leg eldugottabb helyekre is az adott térben.

100%-os hatékonysággal fertőtlenítjük együtemben a teljes légteret, minden levegővel érintkező felületet, klíma és szellőzőrendszert. Alkalmazása gyors és veszélytelen.

Vegyszermentes védelem


A 100%-ban növényi alapú, olajos bázisú fertőtlenítőszert a technológiához kifejlesztett melegköd képző berendezéssel juttatjuk a levegőbe. A porlasztás után a mikroszkopikus cseppek a levegőben lebegnek akár órákon keresztül, majd a területen belül található, levegővel érintkező felületeken ülnek meg, aktív védőréteget képezve minden levegővel érintkező felületen.

A felületre applikált mikroszkopikus vastagságú védőréteggel érintkezve az újonnan bekerülő kórokozók fajtától függően 5 illetve 10 percen belül pusztulnak el, bomlanak le- SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan

Egyedülállóan hosszú hatóidő

Behatási idő: 5-10 perc

Hatóidő: 8-12 hét

Alkalmazható: +10°C felett

A kezelt tér kiürítése szükségtelen.

A kezelést követően a helyiség/jármű a köd leülepedése után azonnal birtokba vehető/használható szellőztetés nem szükséges.

Hol alkalmazható a Bactakleen Ultramist?

Az eljárás bármilyen zárt térben alkalmazható. Különösen ajánlott olyan helyeken, ahol nagyszámú, vagy változó összetételű közösség van hosszabb, rövidebb ideig egy légtéren belül. (személyautók, taxik, bérelt autók, villamosok, buszok, vonatok, repülőgépek, hajók, óvodák, iskolák, irodák, hotelek, várótermek, öltözők, mozik, színházak, nagylétszámú munkahelyek stb.)

Közületeknek, hoteleknek, irodáknak egyeztetést követően készséggel tartunk bemutatót. 

Kérdés esetén küldjön e-mailt, vagy keressen minket telefonon!