Hogyan működik a Bactakleen Ultra Mist?

A Bactakleen Ultra Mist egy hosszan tartó hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában hat a levegőben és jut el a beltér teljes felületére. 

Lehet az jármű beltere, de irodák, óvodák, iskolák termei, közösségi helyei, várótermek, fitness centrumok, mozi-, színháztermek stb.

Hogyan jut el a Bactakleen Ultra Mist hatóanyaga mindehova? 

A berendezés az Bactakleen Ultra Mistet nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis cseppecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse hatását légmozgást idézünk elő.
Járművekben ez a benti levegőkeringtetéssel érhető el, szobákban, termekben a klímaberendezés bekapcsolásával (ha van), vagy ventilátorral valósítható meg. 

A köd mozgásba jön és a levegen lévő cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag több hónapig aktív védőréteget hoz létre. A kezelt felülettel későbbiekben érintkező kórokozók elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan mentes lesz a fertőzések terjedésének veszélyétől. 

Az eljárás veszélytelen! 

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert a jelentősen lecsökkent látótávolság közbeni helyváltoztatásnál történhetnek kisebb balesetek - különösen gyerekeknél (imádnak szaladgálni a ködben).

Mennyi ideig tart a kezelés? 

A kezelés ideje a tér nagyságától függ. A szükséges mennyiségű növényi koncentrátum bevitele percek alatt megtörténik. A levegőben lebegő cseppekből álló köd felületre juttatása hosszabb idő, autóknál 10-15 perc, helységekben 1-2 óra az elérhető belső légmozgás erősségétől függően. Amint valamennyi kis cseppecske megtalálta helyét a felületeken, a kezelés véget ért, a jármű, vagy helység azonnal használatba vehető. Kellemes, enyhén növényi illat marad az eljárást követően, amely pár óra alatt elillan. Mivel a bevitt hatóanyag nagyon kis mennyiségű, nem marad a felületen látható, vagy érezhető réteg.

Hol alkalmazható a Bactakleen Ultra Mist?

Az eljárás különösen ajánlott olyan helyeket, ahol nagyszámú, változó összetételű közösség van hosszabb, rövidebb ideig egy légtéren belül. (személyautók, taxik, bérelt autók, villamosok, buszok, vonatok, repülőgépek, hajók, óvodák, iskolák, irodák, hotelek, várótermek, mozik, színházak stb.)

Közületeknek, hoteleknek, irodáknak egyeztetést követően készséggel tartunk bemutatót. 

Kérdés esetén küldjön e-mailt, vagy keressen minket telefonon!