Bactakleen kezelés

A Bactakleen a világ első hosszan tartó hatású, gyógynövényalapú antibakteriális és víruspusztító kezelő rendszere

  • Újra és újra felüti a fejét valami betegség?
  • Nem bízik a takarítás hatékonyságában a kórokozókkal szemben?
  • Szeretné karbantartani az allergiáját, asztmáját?
  • Időnként nehézlégzésre panaszkodik?
  • Nem tudja a penészt eltávolítani az otthonából, irodájából?
  • A légkondicionálója nem nyújtja azt a biztonságos hatást, amit elvár tőle?

Amennyiben a fentiek közül legalább egy is problémát okoz, akkor van egy jó hírünk. 
A betegség, nehézségek megelőzése megfizethető áron elérhető Önnek is.


A Bactakleen a világ első gyógynövény alapú antibakteriális és antivirális kezelő rendszere, amely azonnal kifejti hatását, és minimum 8 héten át tartós, aktív réteget képez a kezelt felületeken. 
A kezelés hatékony a levegőben és a levegő által érintett felületeken, így akár a légkondicionáló, szellőzőrendszerek belső felületein is.

Használható zárt terekben, mint például:
• Autók, buszok, teherautók, repülőgépek, hajók, lakókocsik, vonatok belső tereinek esetében
• Otthonok, irodák, tárgyalók, iskolák, óvodák, éttermek, szállodák, mozik, színházak, templomok, hivatalos helyiségek zárt tereinek és szellőzőrendszerének kezelésére

A Bactakleen eljárás

A Bactakleen Ultramist egy antibakteriális, antivirális és antifungális hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában juttatunk a helyiségbe, így tud a leghatékonyabban eljutni a beltér teljes felületére.

A köd mozgásba jön, és a mikroszkopikus cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat és vírusokat, miközben egy több hónapig aktív réteget hoz létre.

A kezelt felület a későbbiekben szintén végzetes marad az érintkező baktériumok, vírusok számára, így a környezet folyamatosan kórokozómentes lesz. (Ez a valóságban jelentősen csökkentett számú baktériumot és vírust jelent, mivel a felületről mechanikusan eltávolítható az antibakteriális réteg pl. kilincs, korlát megfogásakor, asztal, székek használatakor. Viszont a falakon, plafonon, akár az asztalok kézzel nem érintett felületein is megmarad az Ultramist, így a beltér összfelületének minimum 80%-a megőrzi antibakteriális és antivirális tulajdonságát).

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas, irritációt nem okoz. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helyiségből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert a jelentősen lecsökkent látótávolság közbeni helyváltoztatásnál történhetnek kisebb balesetek - különösen gyerekeknél (imádnak szaladgálni a ködben).

A Bactakleen-technológia tulajdonságai az ózonkezeléssel szemben

• Szemben az ózonnal, a Bactakleen nem mérgező, használata nem veszélyes, természetes alapanyagú.
• Nem kell hermetikusan zárni a tereket, ami pl. helyiségek kezelésénél fontos.
• Emberre, állatokra, növényekre nem ártalmas, nem kell kivinni sem növényt, sem állatot a kezelt területről.
• SGS, TÜV, Kermi tesztekkel igazoltan 5 perc alatt elpusztítja a baktériumokat és gombákat, 10 perc alatt elsöpri a humán koronavírust, emiatt lényegesen kevesebb idő egy kezelés végrehajtása (egy perc után a gép kivehető, máshol használható, miközben a köd dolgozik).
• Minimum 8 hétig hatékony védelmet hagy a felületeken.
• Nincs visszamaradó szúrós, kellemetlen szag, növényi, teás, narancsos illatú.
• A kezelést követően azonnal használható a helyiség.

Milyen természetes összetevői vannak a berendezéssel köd formájában kijuttatott folyadéknak?

• Teafa olaj
• Kakukkfűolaj
• Rozmaringolaj
• Levendulaolaj
• Fenyőolaj

Hogyan lehet a szolgáltatást megrendelni?

Vegye fel a kapcsolatot velünk az info@politool.hu e-mail címen!

Helyiség kezelésénél a nagyságrendi felületet és belmagasságot, valamint a várost kérjük megadni.


A Bactakleen-kezelés menete:

1. A kezelés napján a megrendelőnek semmiféle teendője nincs. Amennyiben a kezelésre váró felületen papírok, vagy olyan használati tárgyak vannak, amelyek általában nem oda valók, akkor érdemes azokat előtte elpakolni, hogy a felületekkel (asztal, polc, szekrény) érintkezzen a hatóanyag, ne a papírokkal.

2. A köd bevitele helyiségenként 5-10 perc. Ezt követően ventillátorral, vagy a helyiségben lévő klímaberendezéssel bírjuk mozgásra a ködöt, hogy minden kis csepp megtalálja helyét a felületeken. Ezzel egyidőben természetesen a légkondicionáló belső járatai is kezelve lesznek, elejét véve a kellemetlen szagoknak, vagy a Legionella terjedésének.

3. Átadjuk a kezelés végrehajtásáról az igazoló dokumentumot és az eljárás garantált hatóidejét igazoló matricát.

4. Kiállítjuk a teljesülést igazoló dokumentumot vagy számlát.

5. A kezelést 3 hónaponként célszerű ismét elvégezni. Erre tudunk szerződést kötni, mely esetben kedvezményes árakon tudunk számolni.

A kezelés utáni takarítás:
Semmilyen különleges takarítási eljárás nem szükséges a kezelés után, illetve semmiféle megkötés nincs. Mint előtte, a rendszeresen elvégzett feladatokat ugyanúgy el lehet végezni.


Gyakran feltett kérdések

1) Mi a teendő, ha egy kisgyermek megnyalja a kezelt felületet?
Az eljárás teljesen biztonságos, a gyógynövényi összetevők miatt semmiféle kockázattal nem jár. Még az sem lenne gond, ha a kezelés közben a gyerekek a helyiségben tartózkodnának, de nem javasoljuk a köd miatti balesetveszély okán. A kezelést végző munkatársunk is a helyiségben van.

2) Mi a teendő, ha egy kisgyermek szemébe nyúl azzal a kis, amellyel a kezelt felületet megérintette?
A kezelést követően mikronnyi vastagságú réteg marad a felületen, emberi léptékben nem kimutatható. Nem látható, nem tapintható, nem érezhető. Ha a szemébe nyúl közvetlenül a kezelés után, javasoljuk bő vízzel a szemeket kiöblíteni. Egyéb intézkedést nem igényel.

3) Lehet-e allergiás reakció?
Nem allergizáló gyógynövényekből készül a szer. Amennyiben valakinek légzőszervi problémái vannak (akár akkor, ha csak kellemetlen pl. szaunában a lélegzetvétel) és a kezelés alatt a helyiségben tartózkodva közvetlenül belélegzi a ködöt, akkor előfordulhat érzékenység, ezért javasoljuk a távolmaradást a kezelés időtartamára. A kezelést követően nincs, ami allergiás tüneteket váltson ki. Az SGS-vizsgálat végzett bőrirritációs tesztet, és nem tapasztaltak semmi reakciót.

4) Vírusra is hatásos?
A Bactakleen Ultramist és Marvekleen anyagok humán koronavírusra gyakorolt hatását vizsgálták az EN 14476:2013 szabvány szerint - sikeres eredménnyel!
99,99%-os hatékonysággal győzik le a kórokozót, így bizonyítást nyert, hogy nemcsak baktériumok és gombák, spórák, de vírusok ellen is sikeresen alkalmazhatók!
A dokumentumot a svájci központú SGS tanúsító intézet és laboratórium bocsájtotta ki és a TÜV Kermi osztálya erősítette meg.

Tudta, hogy amennyiben immunrendszerünk nincs terhelve bakteriális fertőzésekkel, úgy több energiája marad a vírusos fertőzések leküzdésére?

5) Mennyivel jobb a Bactakleen kezelés mint az ózonos fertőtlenítés?
Az ózon, mint technológia lehet virucid, de hatása nagymértékben függ a berendezés képességeitől és a behatás hosszától (6-8 óra minimum).
Hatása azonnal elmúlik, amint a mérgező ózon visszaalakul oxigénné, és az első ajtónyitással baktériumok és vírusok kerülnek a korábban kezelt szobába.
A Bactakleen Ultramist réteg igazoltan minimum 8 hétig hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szemben. Nem mérgező, nem ártalmas technológia.


Egy kedvező ajánlattal szeretnénk segíteni, elindítani ősszel az új tanévet.

Most 20% kedvezménnyel tudjuk az önök helysiégeit Bactakleen-technológiával kezelni. 
Amennyiben szeretné otthonában, irodájában, autójában, egyéb helyiségben a Bactakleen-kezelést, nincs más teendője, hogy mint felhívni minket a +36 20 272 8211, vagy a +36 20 282 5774 számon, vagy írni nekünk e-mailt az iroda@politool.hu címre.

A szuperkedvezményes akció 2020. 09. 30-ig tart.

Van olyan kérdés, ami megválaszolatlanul maradt?

Lépjen kapcsolatba velünk, és örömmel mutatjuk be termékeinket, megbeszéljük az együttműködés és a marketingtámogatás részleteit.

Nincs más teendője, hogy mint felhívni minket a +36 20 272 8211, vagy a +36 20 282 5774 számon, vagy írni nekünk e-mailt az iroda@politool.hu címre, de igényét jelezheti az alábbi gombra kattintva is:

Tapasztalt és szakképzett munkatársaink várják jelentkezését!

A megelőzés a legjobb megoldás!