Tartós fertőzés megelőzés szálláshelyeknek

Szakértelmünk és az innovatív, teljes körű megoldásra épülő megközelítésünk hozzájárul a legbiztonságosabb, leghatékonyabb és leginkább fenntartható szolgáltatás nyújtásához.

Bactakleen tartós hatóidejű fertőzés megelőzés

A Bactakleen higiéniai eljárás innovatív, prevenciós célú, hosszú hatóidejű eljárás, mely nem más mint egy a felületeken hosszú távon megmaradó baktericid-fungicid-virucid hatású szer. A felületek, klímák, szellőzőrendszerek kezelését követően legalább 8 hétig fejti ki hatását. Nagy létszámú munkahelyeken, gyermek intézményekben, idősotthonokban, szállodákban, közlekedési eszközökön ma már nélkülözhetetlen kiegészítője a napi rendszeres takarításnak, lokális, centralizált fertőtlenítésnek.

Ennek a tartósan a felületen maradó antibakteriális szernek, pótolhatatlan szerepe van az egészségmegőrzésben, a fertőzések közvetett úton való terjedésének meggátolásában. Használatával hatékonyan védekezhetünk a vírusok, baktériumok, és a gyakran elérhetetlen, nehezen hozzáférhető helyeken megtelepedő gombák ellen.

A Bactakleen higiéniai eljárásnak köszönhetően, bárki számára elérhető a megfizethető, fenntartható és tartósan kórokozó mentes környezet, 8 hét garanciával!!!

Kérje a szolgáltatásunk ingyenes bemutatását, vagy kérjen részletes tájékoztatást munkatársainktól.