Bactakleen MARVEKLEEN a fertőtlenítés képessége

MINDENHOL!

A Marvekleen a Bactakleen termékcsalád legújabb terméke, amely az ember számára biztonságos, legfejlettebb technológiát alkalmazza a fertőtlenítésére. A speciális receptúrát úgy fejlesztették ki, hogy képes legyen a hatékony fertőtlenítő hatás elérésére anélkül, hogy az emberi testre káros hatást gyakorolna.

Előnyök:

- Minden összetevő természetes, élelmiszer-alapú
- Nem mérgező, nem veszélyes és nem irritáló
- A bőrre és a szemre biztonságos
- Nincs szükség védőfelszerelésre
- Nincsenek káros maradványok
- Nincs szükség a hulladék megsemmisítésére
- Nincs szükség veszélyes anyag felhasználási engedélyre
- Többféle felületet fertőtlenít
- Használható gyümölcsök és zöldségek tisztítására, fertőtlenítésére
- Színtelen, szagtalan, foltot nem hagyó
- Hatékony fertőtlenítés vírusok, baktériumok és gombák ellen
- A hatóanyagot a CDC* elismeri a fertőtlenítésre alkalmas szerek között


Alkalmazása

Irodák, munkahelyek
Iskolák
Edzőtermek
Hotelek
Éttermek
Bevásárlóközpontok
Gyárak
Egyéb közösségi helyek

Marvekleen

A Marvekleen hatóanyaga speciális nano-nátrium-klorid vizes elektrolízisével létrehozott szuper hipoklórsav. Ez egy olyan vegyület, amely a testünkben természetesen előfordul, amelyet fehérvérsejtjeink termelnek és testünk immunrendszerének nélkülözhetetlen része. A szuper hipoklórsavat tesztelték és bebizonyították, hogy elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és ideális fertőtlenítéshez. A Marvekleen enyhén savas, hasonlóan a bőr PH-szintjéhez.

A Marvekleen 99,99%-os hatékonysággal képes megsemmisíteni a káros baktériumokat és vírusokat a felületeken és a vízben, miközben teljesen biztonságos az ételeken és az emberi bőrön. Egy használat nyomán a fertőtlenítő hatás akár több órán keresztül is fennmarad, ezáltal megfizethető fertőtlenítő megoldást jelent napi használatra. Hatóanyagai által alkalmazható a Gram + és a Gram ellen, MRSA, VRE, MRSE, HIV, HBV, HCV, norovírus és koronavírus ellen.

A Marvekleen adagolható permetező palackkal, ULV (hidegköd képző) berendezéssel, párásítóval (a helyiségben vagy az autóban lévő levegő fertőtlenítésére) vagy felvihető a felületre törléssel, szórással. Kézi fertőtlenítőszerként is használható. A Marvekleen szó szerint a természet "szuper fertőtlenítőszere".

A Marvekleennek nincs színe, illata és nem szennyezi a ruházatot, ideális személyi fertőtlenítő megoldás amelyet alkalmazni lehet a munkahelyek, iskolák, tornatermek, irodák, szállodák, éttermek, templomok, bevásárlóközpontok, gyárak stb. bejáratánál és helyiségeiben.