Bactakleen a személy-, és tömegközlekedésben

2018.11.01

Mikor volt utoljára, hogy kifertőtleníttette az autó klíma/szellőző rendszerét? Régen, talán soha?

Mit gondol, elősegíthetik a fertőzések, akár csak a nátha terjedését a (tömeg)közlekedési eszközök légcserélő rendszerében megtelepedett baktérium kolóniák?

A Bactakleen Ultramist ködfátyolos levegő kezelő rendszer.

• Kellemes illatú

• Hosszantartó hatással rendelkezik

• Bizonyítottan elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,99%-át, megakadályozza ezáltal a szellőző/klíma rendszer által terjesztett fertőzéseket

• Nem mérgező, így egyszerűen használható

• Elpusztítja a kellemetlen szag forrását


CSAK MERT NEM LÁTJUK, ATTÓL MÉG OTT VANNAK!

Tények az autókról és tömegközlekedési eszközökről:

• A kocsiban 300.000-szer több penész és baktérium van, mint egy átlagos WC-ülőkén

• Ezek a kórokozók olyan betegségeket és allergiákat okoznak, amit a legtöbb ember nem kötne az autó légkondicionálójához

• A kórokozók az eldugott helyeken kívül olyan kiemelt érintkezési felületeken találhatók meg, mint a kormány, a váltógomb, a kézifék és kapcsolók, kezelő szervek

• A gyermekeket, háziállatokat vagy élelmiszert szállító autók a kórokozók által a leginkább veszélyeztetettek

A légkondicionáló rendszer több millió baktériumot és gombatelepet tartalmazhat, amelyek károsak az emberre és katalizátorként viselkedve elősegítik a betegségek terjedését. A klímaberendezések hagyományos tisztítási módja a por és piszok fizikai eltávolítását helyezi a középpontba és csak nagyon kevesen veszik figyelembe a baktériumok és gombák elpusztítását.

A Bactakleen Ultramist rendszerében a hatóanyag szállítási módja rendkívül hatékonyan működik, így az bejut a klímaberendezés minden zugába és vezetékébe, hogy elpusztítsa a baktériumokat, gombákat és ellehetetlenítse a vírusok létét. A levegőben áramló hatóanyag részecskék azzal a további előnnyel szolgálnak, hogy elpusztítják baktériumokat gombákat és vírusokat az autó belső terének levegővel érintkező felületein. 

A hagyományos aeroszolos alkalmazásoktól eltérően, amelyek lokálisan hatnak és nem képesek apró, vagy részben fedett helyet elérni, az Ultramist köd a legkisebb nyíláson is beúszik és hatékony védőréteggel vonja be a felületeket.

A Bactakleen Ultramistet a Chemlab, TÜV, Kermi és SGS tesztelte és a laboratóriumban bizonyítást nyert, hogy az Ultramist használatával végzett kezelés után a baktériumok és gombák csak 2 hónap múlva indulnak ismét minimális növekedésnek.