Bactakleen Odour Killer otthon

2019.02.05

Alapvető információk

"A Bactakeen szagtalanító nem veszélyes, vagy mérgező, víz alapú dezodoráló spray, amely eltünteti a baktériumok és a penészgombák növekedésének eredményeként keletkező kellemetlen szagokat. Az Odour Killer antibakteriális és gombaellenes hatással is rendelkezik. A citrom illata azért van, hogy felfrissítse a tárgyat, amelyre permetezzük. Az Odour Killer nem használ parfümöt a szagok elfedésére vagy a szagok elnyomására. A szag forrásánál hat és lebontja a szagokat okozó részecskéket."

Azért is kezdeném ezzel, mert nálunk a házban három kutya is van, éppen ezért nagyon fontos, hogy ha becsúszik bármilyen kis baleset, legyen egy olyan szer otthon, ami nem csak elfedi a szagot, hanem eltünteti a bacikat, ezzel megszünteti a szag okát. Főleg, hogy ez az elmaszkolás csak nálunk, embereknél válik be, a kutya ugyanúgy érzi, hogy ott egyszer valami történt.

A kutyákon is túl

Sokkal tisztábbnak érzem az otthonom, mióta ezt használom. Zöld tea-, és citrus kivonatot tartalmaz, ezért légfrissítésre is kiváló, finom az illata. Használható általános légfrissítésre, de alkalmazható kemény, vagy porózus felületeken, mint a bútorok, falak, WC-ülések, függönyök, kárpitok, szövetek esetében is, amelyek hajlamosak a baktériumok és a penész növekedésének helyt adni. Elég négy-ötször a felületre fújni, és hagyni, hogy a spray rátelepedjen.

Ezen kívül alkalmazható:

  • szállodai szobákban, éttermekben, öltözőkben, mellékhelységekben
  • személy-, és tömegközlekedési eszközökben
  • táskák, hátizsákok, hálózsákok, cipők, motoros ruhák, sisakok, sporteszközök aktív szagtalanítására

Igazából bárhol, ahol kellemetlen szagok vannak.