Bactakleen Odour Killer otthon

2019.02.05

ALAPVETŐ INFÓK

"A Bactakeen szagtalanító nem mérgező, víz alapú dezodoráló spray, amely eltünteti a baktériumok és a penészgombák növekedésének eredményeként keletkező kellemetlen szagokat. " 

Azért is kezdeném ezzel, mert nálunk a házban három kutya is van, éppen ezért nagyon fontos, hogy ha becsúszik bármilyen kis baleset, legyen egy olyan szer otthon, ami nem csak elfedi a szagot, hanem eltünteti a bacikat, ezzel megszünteti a szag okát. Főleg, hogy ez az elmaszkolás csak nálunk, embereknél válik be, a kutya ugyanúgy érzi, hogy ott egyszer valami történt.

A KUTYÁKON IS TÚL

Sokkal tisztábbnak érzem az otthonom, mióta ezt használom. Zöld tea-, és citrus kivonatot tartalmaz, ezért légfrissítésre is kiváló, finom az illata. Használható általános légfrissítésre, de alkalmazható kemény, vagy porózus felületeken, mint a bútorok, falak, WC-ülések, függönyök, kárpitok, szövetek esetében is, amelyek hajlamosak a baktériumok és a penész növekedésének helyt adni. Elég négy-ötször a felületre fújni, és hagyni, hogy a spray rátelepedjen.

Ezen kívül alkalmazható szállodákra, repülőgépekre, autókra, hajókra, igazából bárhol, ahol kellemetlen szagok vannak.


A TÖKÉLETES VÉDELEMHEZ

Hogy teljes mértékben védve legyen a lakás mindenféle bacitól, biztos vagyok benne, hogy ki fogom próbálni a Bactakleen termékcsalád többi tagját is. Nem azért mert kutya van a háznál, hanem mert fontos a család, barátok és nem utolsó sorban a saját védelmem is.