Miért ne hanyagolja el autója klímáját?

Köztudott, hogy az elhanyagolt, nem karbantartott klímaberendezések melegágyai a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok elszaporodásnak, ezért célszerű az autóklímát rendszeresen ellenőriztetni mind a klíma töltöttsége szempontjából, mind pedig fertőtleníteni szükséges. A cél hogy az autózás ne járjon kellemetlen szagokkal és egészségügyi mellékhatásokkal, hanem biztonságos és egészségre ártalmatlan legyen.

A klíma csőrendszerében, párologtatójában elkerülhetetlenül lerakódhatnak gombák és baktériumok, melyek egy bizonyos mennyiség után a tüdőbe kerülve irritáló hatásúak lehetnek, és rossz esetben akár egészség károsodást, betegséget okozhatnak.

Mindez az autóklíma rendszeres tisztításával és fertőtlenítésével elkerülhető.

Nincs szükség az autó megbontására és nem jut folyadék a szellőzőrendszerbe, így az elektronikai egységeket (multimédia, műszerfal, vezérlőegységek stb.) nem károsítja.

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás folyamata gépjárművek esetében

A gépet behelyezzük a gépjármű azon pontjára, ahonnan a ventilátor belső keringetésnél a levegőt szívja (pl. szgk esetében az első ülés lábtere).

Beindítjuk a motort, felhúzzuk az ablakokat, bezárjuk az ajtókat, bekapcsoljuk a belső levegő keringtetést, a ventilátort maximálistól egy fokozattal gyengébbre állítjuk, majd bekapcsoljuk a légkondicionálót (ha van). A levegő irányát az ülések felé állítjuk és kinyitunk minden szellőzőzsalut.

A megfelelő mennyiségű anyag bejuttatását követően (személyautóknál 30 mp.) hagyjuk a beállított szellőzést futni a beinjektált köddel, amíg az leülepszik. (kb. 5-8 perc).

A Bactakleen hatóanyagai megsemmisítik mind a légtérben, mind a klíma csőrendszerében, mind pedig az érinthető felületeken lévő kórokozókat. A mesterségesen képzett köd leülepedése után, olyan mikroszkopikus védőréteg applikálódik minden levegővel érintkező felületre, amely további nyolc hétig hatékonyan fejti ki hatását az újonnan bekerülő kórokozókkal szemben.

Hygienic Safe Car - autóklíma és beltér tartós hatóidejű higiéniai kezelése!

Gondoskodjon rendszeresen járművének klíma és szellőzőrendszerének illetve egy lépésben utasterének hosszútávú védelméről 100 %-ban természetes anyagokkal!

A Bactakleen technológiának köszönhetően, bárki számára elérhető a megfizethető, fenntartható és tartósan kórokozó mentes környezet, 8 hét garanciával.

A kormánykerék lehet a baktériumok és vírusok melegágya

Ez a jármű legszennyezettebb felülete. Megdöbbentő, de akár négyszer több baktérium is tenyészhet rajta, mint a nyilvános mosdók WC ülőkéjén, és akár hatszor több mint egy okostelefon képernyőjén.

Fontos, hogy a kormány mellett a többi, gyakran érintett felületet is tisztán tartsuk autónk belsejében.

1: Az Amerikai Egyesült Államokbeli, KidsAndCars.org nonprofit szervezet adatai alapján.

Mely mikrobákat képes hatékonyan elpusztítani a Bactakleen?

A Bactakleen kezelések bizonyítottan elpusztítják a következő gyakori baktériumokat és vírusokat, amelyek súlyos betegségeket okozhatnak:

  • Escherichia coli
  • Staphylococcus aureus
  • Candida albicans (élesztő)
  • Aspergillus niger (penészgomba)
  • Pseudomonas aeruginosa/Legionella
  • Humán koronavírus
  • MRSA
  • M2 vírus (az influenzavírus típusa)

Bactakleen szolgáltató partnereink 

Folyamatosan bővülő partnerhálózatunknak köszönhetően, Magyarország területén, bárki részére elérhető szolgáltatásunk.