Miért ne hanyagolja el autója klímáját?

Köztudott, hogy az elhanyagolt, nem karbantartott klímaberendezések melegágyai a mikroorganizmusok, gombák, baktériumok elszaporodásnak, ezért célszerű az autóklímát rendszeresen ellenőriztetni mind a klíma töltöttsége szempontjából, mind pedig fertőtleníteni szükséges. A cél hogy az autózás ne járjon kellemetlen szagokkal és egészségügyi mellékhatásokkal, hanem biztonságos és egészségre ártalmatlan legyen.

A klíma csőrendszerében, párologtatójában elkerülhetetlenül lerakódhatnak gombák és baktériumok, melyek egy bizonyos mennyiség után a tüdőbe kerülve irritáló hatásúak lehetnek, és rossz esetben akár egészség károsodást, betegséget okozhatnak.

Mindez az autóklíma rendszeres tisztításával és fertőtlenítésével elkerülhető.

Nincs szükség az autó megbontására és nem jut folyadék a szellőzőrendszerbe, így az elektronikai egységeket (multimédia, műszerfal, vezérlőegységek stb.) nem károsítja.

A tartós hatóidejű higiéniai technológia bemutatása

A melegködös eljárás hatékonysága fizikai tulajdonságainak köszönhetően, nem összehasonlítható az egyéb lokális fertőtlenítőszerekkel, vagy jelenleg alkalmazott más technológiákkal. Teljes biztonsággal jut el a legeldugottabb helyekre is az adott térben. A legérzékenyebb felületeknél, anyagoknál is alkalmazható.

A pillanatnyi hatáson túl minimum 8 hét aktív védelmet biztosít.

100 %-ban természetes alapanyagú, emberre, állatra, növényre ártalmatlan, környezetre gyakorolt káros-, irritáló-, oxidáló- vagy roncsoló hatása nincs. SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan hatékony védelmet nyújt a különböző kórokozók ellen, köztük az influenza, humán koronavírus, staphylococcus , coli, MRSA baktérium, az aspergillus niger (fekete penész), és a rettegett legionella ellen is.

A Bactakleen Melegköd egy hosszan tartó, antibakteriális, spórák és vírusok ellen is hatásos növényi koncentrátum, amelyet melegköd formájában, tehát a leghatékonyabban juttatunk el a zárt térben minden levegővel érintkező felületre.

A Bactakleen által felhasznált alapanyagok 100%-ban természetesek.

Környezetbarát technológia

Egyedülállóan hosszantartó hatóidejének köszönhetően alkalmazói kiválthatják a pillanatnyi hatású, vagy mérgező vegyszerhasználatot, hatékony szagtalanítást és védelmet biztosíthatnak vírusok, baktériumok és gombák ellen. 

Összetevői 100%-ban természetes alapúak, színtelen, szagtalan, nincsenek káros maradványok, hulladék, emberre, állatra, növényre nem veszélyes, irritáló hatása nincs, védőfelszerelést nem kell használni. Gyors eljárás, nem igényel hosszas előkészületet, nincs szükség hosszas szellőztetésre, a helyiség azonnal használható.

Hogyan fejti ki a hatását a 100%-ban növényi hatóanyag?

A Bactakleen technológia alkalmazásával első lépésben kezeljük a légteret, minden levegővel érintkező felületet, légkondicionálót, zárt rendszerű szellőzőrendszert, elpusztítva a vírusokat, baktériumokat, gombákat, spórákat. (nulla állapot létrehozása) Ezzel egyidejűleg a felületre applikálással, megkezdődik a folyamatos védelem. A 8-12 hétig ható aktív antibakteriális és vírusellenes réteg képzésével biztosítjuk a hosszú távú védelmet a kórokozók újbóli megtelepedése ellen (prevenció).

Mivel a vírus nem él, így a Bactakleen hosszú hatóidejű higiéniai eljárás nem is öl vírust! A vírusnak kell egy gazdatest a létezéshez. Anélkül rövid idő alatt lebomlik, "elpusztul".

Ez lehet bármilyen sejt, akár egy baktérium is! Így ha egy felületről eltüntetjük a mikroorganizmusokat, továbbá biztosítjuk annak folyamatos mikroorganizmus mentességét, akkor a vírusok összes lehetséges táptalaját szüntetjük meg.

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás folyamata gépjárművek esetében

A gépet behelyezzük a gépjármű azon pontjára, ahonnan a ventilátor belső keringetésnél a levegőt szívja (pl. szgk esetében az első ülés lábtere).

Beindítjuk a motort, felhúzzuk az ablakokat, bezárjuk az ajtókat, bekapcsoljuk a belső levegő keringtetést, a ventilátort maximálistól egy fokozattal gyengébbre állítjuk, majd bekapcsoljuk a légkondicionálót (ha van). A levegő irányát az ülések felé állítjuk és kinyitunk minden szellőzőzsalut.

A megfelelő mennyiségű anyag bejuttatását követően (személyautóknál 30 mp.) hagyjuk a beállított szellőzést futni a beinjektált köddel, amíg az leülepszik. (kb. 5-8 perc).

A Bactakleen hatóanyagai megsemmisítik mind a légtérben, mind a klíma csőrendszerében, mind pedig az érinthető felületeken lévő kórokozókat. A mesterségesen képzett köd leülepedése után, olyan mikroszkopikus védőréteg applikálódik minden levegővel érintkező felületre, amely további nyolc hétig hatékonyan fejti ki hatását az újonnan bekerülő kórokozókkal szemben.

Összehasonlítás más higiéniai technológiákkal

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás mellett más módszerek és technológiák is elérhetőek a piacon. Hasonlítsuk össze az összes elérhető megoldással a technológiánkat.

Bactakleen - Nanotechnológia

Bactakleen - UV-C lámpa

Bactakleen - Ózongenerátor

Bactakleen - Hypós fertőtlenítés

Hygienic Safe Car - autóklíma és beltér tartós hatóidejű higiéniai kezelése!

Gondoskodjon rendszeresen járművének klíma és szellőzőrendszerének illetve egy lépésben utasterének hosszútávú védelméről 100 %-ban természetes anyagokkal!

A Bactakleen technológiának köszönhetően, bárki számára elérhető a megfizethető, fenntartható és tartósan kórokozó mentes környezet, 8 hét garanciával.

A kormánykerék lehet a baktériumok és vírusok melegágya

Ez a jármű legszennyezettebb felülete. Megdöbbentő, de akár négyszer több baktérium is tenyészhet rajta, mint a nyilvános mosdók WC ülőkéjén, és akár hatszor több mint egy okostelefon képernyőjén.

Fontos, hogy a kormány mellett a többi, gyakran érintett felületet is tisztán tartsuk autónk belsejében.

1: Az Amerikai Egyesült Államokbeli, KidsAndCars.org nonprofit szervezet adatai alapján.

Milyen előnyökkel jár az Ön számára a tartós hatóidejű higiéniai eljárás?

Az egyetlen a jelenleg elérhető higiéniai technológiák között, mely folyamatos hatásának köszönhetően, jelentős szerepet tölthet be a megelőzésben. Pillanatnyi hatásán túl tartós, hosszú távú védelmet biztosít a kórokozók ellen bármely felületen.

Minden más technológiával szemben 8 - 12 hétig tartó védelmi periódus!!

A kezelés megbízható védelmet nyújt többek között az influenza, a humán koronavírus, a legionella, a staphylococcus, a coli, MRSA baktériumok és Aspergillus niger (fekete penész) okozta betegségek ellen is. Alkalmas minden zárt tér légterének, minden levegővel érintkező felületének, klíma és szellőző rendszerének fertőtlenítésére.

Az eljárás nem veszélyes, nincs szükség védőfelszerelésre, a hatóanyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas, illetve a halakra és hüllőkre sem káros, nem okoz allergiát, bőr irritációt. Gyors eljárás, a kezelt terület nagyságától függően 10 perc, maximum néhány óra, nem igényel előkészületet, nem kell kiüríteni a kezelni kívánt helyiséget.

Színtelen, kellemes gyógynövény illatú, nem hagy foltot, tárgyakat nem rongálja, kezelés után nincs szükség hosszas szellőztetésre, a helyiség azonnal használható. A helyiség felületi kezelésével egy ütemben, az ott található légkondicionáló berendezés fertőtlenítése is megtörténhet, plusz idő vagy anyag ráfordítása nélkül.

Akkreditált labor vizsgálatokkal igazolt tartós, biztonságos felület kezelés, amely sokkal hatékonyabb a rendszeres tisztító- és fertőtlenítőszeres tisztításnál. A Bactakleen technológia 100%-ban természetes anyagokat alkalmazó rendszere, segítséget nyújt a nehezen fertőtleníthető felületek higiéniájának biztosításához, a tartósan higiénikus környezet kialakításhoz.

Növényi hatóanyagok - Ultramist Herbal Formula

Speciális receptúrájú úlaj, természetes 100%-ban gyógynövény alapú antibakteriális és vírus ellenes hatóanyag. Az összes alkotóelem biológiailag lebontható.

 • Citrus Aurantifolia (Lime) - lé CAS 90063-52-8 0,91%

 • Melaleuca Alternifolia (Teafa) – olaj CAS 68647-73-4 0,95%
 • Rosmarinus Officinalis (Rozmaring) - olaj CAS 84604-14-8/800-25-7 0,95%
 • Azadirachta Indica - kivonat CAS 84696-25-3 0,90%
 • Salvia Officinalis (Orvosi zsálya) - olaj CAS 97952-71-1/84082-79-1/8022-56-8 0,90%
 • Aloe Barbadensis - lé CAS 94349-62-9/85507-69-3 0,95%
 • Thymus Zygis (Kakukkfű) - olaj CAS 85085-75-2/8007-46-3 0,95%
 • Vetiveria Zizanoides - olaj CAS 84238-29-9/8016-96-4 0,90%
 • Pine (fenyő) - olaj CAS 8003-0903 0,99%
 • Lavandula (levendula) - olaj CAS 8000-28-0 0,95%
 • Desztillált víz CAS 7732-18-5 90,65%

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás hatásfoka és időtartama

Minősítések és a számok gyakorlati jelentőségének ismertetése, illetve milyen kórokozók ellen hatékony - CHEMLAB doksi alapján

 • 8 hét <99,95%

 • 12 hét ~75%

Mely mikrobákat képes hatékonyan elpusztítani a Bactakleen?

A Bactakleen kezelések bizonyítottan elpusztítják a következő gyakori baktériumokat és vírusokat, amelyek súlyos betegségeket okozhatnak:

 • Escherichia coli
 • Staphylococcus aureus
 • Candida albicans (élesztő)
 • Aspergillus niger (penészgomba)
 • Pseudomonas aeruginosa/Legionella
 • Humán koronavírus
 • MRSA
 • M2 vírus (az influenzavírus típusa)

Bactakleen szolgáltató partnereink 

Folyamatosan bővülő partnerhálózatunknak köszönhetően, Magyarország területén, bárki részére elérhető szolgáltatásunk.


Árak és kedvezmények


A bevezető időszakban partnereink az alap árakhoz képest 50% kedvezménnyel nyújtják a tartós higiéniai kezeléseket.