A tartós hatóidejű higiéniai technológia bemutatása

A melegködös eljárás hatékonysága fizikai tulajdonságainak köszönhetően, nem összehasonlítható az egyéb lokális fertőtlenítőszerekkel, vagy jelenleg alkalmazott más technológiákkal.

Teljes biztonsággal jut el a legeldugottabb helyekre is az adott térben. Padlótól plafonig, saroktól sarokig, a teljes légtérben és minden cm2-en kifejti hatását. A legérzékenyebb felületeknél, anyagoknál is alkalmazható.  A pillanatnyi hatáson túl minimum 8 hét aktív védelmet biztosít.

100 %-ban természetes alapanyagú, emberre, állatra, növényre ártalmatlan, környezetre gyakorolt káros-, irritáló-, oxidáló- vagy roncsoló hatása nincs.

SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan hatékony védelmet nyújt a különböző kórokozók ellen, köztük az influenza, humán koronavírus, staphylococcus , coli, MRSA baktérium, az aspergillus niger (fekete penész), és a rettegett legionella ellen is.

A Bactakleen Melegköd egy hosszan tartó, antibakteriális, spórák és vírusok ellen is hatásos növényi koncentrátum, amelyet melegköd formájában, tehát a leghatékonyabban juttatunk el a zárt térben minden levegővel érintkező felületre. Alkalmazásával javul a levegő minősége, szagtalanít, és minimum 8 hétig fejti ki antibakteriális hatását.

A Bactakleen által felhasznált alapanyagok 100%-ban természetesek.

Környezetbarát technológia

Egyedülállóan hosszantartó hatóidejének köszönhetően alkalmazói jelentős mennyiségben válthatják ki a pillanatnyi hatású, vagy mérgező vegyszerhasználatot, hatékony szagtalanítást és védelmet biztosíthatnak vírusok, baktériumok és gombák ellen. Összetevői 100%-ban természetes alapúak, színtelen, szagtalan, nincsenek káros maradványok, hulladék, emberre, állatra, növényre nem veszélyes, irritáló hatása nincs, védőfelszerelést nem kell használni. Gyors eljárás, nem igényel hosszas előkészületet, nincs szükség hosszas szellőztetésre, a helyiség azonnal használható.

Hogyan fejti ki a hatását a 100%-ban növényi hatóanyag?

A Bactakleen technológia alkalmazásával első lépésben kezeljük a légteret, minden levegővel érintkező felületet, légkondicionálót, zárt rendszerű szellőzőrendszert, elpusztítva a vírusokat, baktériumokat, gombákat, spórákat. (nulla állapot létrehozása) Ezzel egyidejűleg a felületre applikálással, megkezdődik a folyamatos védelem. A 8-12 hétig ható aktív antibakteriális és vírusellenes réteg képzésével biztosítjuk a hosszú távú védelmet a kórokozók újbóli megtelepedése ellen (prevenció).

Mivel a vírus nem él, így a Bactakleen hosszú hatóidejű higiéniai eljárás nem is öl vírust! A vírusnak kell egy gazdatest a létezéshez. Anélkül rövid idő alatt lebomlik, "elpusztul".

Ez lehet bármilyen sejt, akár egy baktérium is! Így ha egy felületről eltüntetjük a mikroorganizmusokat, továbbá biztosítjuk annak folyamatos mikroorganizmus mentességét, akkor a vírusok összes lehetséges táptalaját szüntetjük meg.

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás folyamata

A Bactakleen berendezés a speciális receptúrájú növényi olajat, nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis részecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse antibakteriális hatását légmozgást idézünk elő. Az épületet vagy a gépjárművet a kezelés ideje alatt majd a köd leülepedéséig zárva kell tartani,a tűzvédelmi berendezéseket ki kell kapcsolni. Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényre nem ártalmas, oxidáló, roncsoló, irritáló vagy környezetre gyakorolt káros hatása nincs.

A kezelt tér kiürítése szükségtelen, alkalmazható +10°C felett..

A kezelés ideje a tér nagyságától függ, egy családi ház körülbelül 25 - 35 perc, 11.000 négyzetméteres ipari csarnok irodákkal, szociális helyiségekkel együtt 4 - 5 óra maximum. Behatási idő 5-10 perc mindössze, de a levegőben szálló köd még néhány órán át zavaró lehet. A köd eloszlását követően a helyiségek minden további művelet nélkül használatba vehetők.

Az eljárás alkalmazási területei

Az eljárás alapvetően beltérben alkalmazható sikeresen a felületek, illetve az azon belül található, klíma és egyéb berendezések tartós higiéniai kezelésére, kórokozó mentesítésére..

Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás

A Bactakleen higiéniai eljárás innovatív, prevenciós célú, hosszú hatóidejű eljárás, mely nem más mint egy a felületeken hosszú távon megmaradó baktericid-fungicid-virucid hatású szer. A felületek, klímák, szellőzőrendszerek kezelését követően legalább 8 hétig fejti ki hatását. Nagy létszámú munkahelyeken, gyermek intézményekben, idősotthonokban, szállodákban, közlekedési eszközökön ma már nélkülözhetetlen kiegészítője a napi rendszeres takarításnak, lokális, centralizált fertőtlenítésnek.

Ennek a tartósan a felületen maradó antibakteriális szernek, pótolhatatlan szerepe van az egészségmegőrzésben, a fertőzések közvetett úton való terjedésének meggátolásában. Használatával hatékonyan védekezhetünk a vírusok, baktériumok, és a gyakran elérhetetlen, nehezen hozzáférhető helyeken megtelepedő gombák ellen. 

A Bactakleen higiéniai eljárásnak köszönhetően, bárki számára elérhető a megfizethető, fenntartható és tartósan kórokozó mentes környezet, 8 hét garanciával!!!

Kérje a szolgáltatásunk ingyenes bemutatását, vagy kérjen részletes tájékoztatást munkatársainktól.

Milyen előnyökkel jár az Ön számára a tartós hatóidejű higiéniai eljárás?

Az eljárás más technológiákkal szembeni előnyei egyértelműek.

Tűzoltás helyett megelőzés az egészségmegőrzés és a valóban tiszta higiénikus környezet érdekében.

Lokális, centralizált takarítás-fertőtlenítés helyett 100% alaposság padlótól a plafonig.

Vegyszerek helyett 100%-ban természetes, káros mellékhatások nélküli alapanyagok alkalmazása az egészségünk, és a környezetvédelem érdekében.

A testi és környezeti higiénia folyamatos fejlődése, jelentős szerepet tölt be a fertőző betegségek visszaszorításában és az átlagéletkor növekedésében. A fejlődés nem áll meg. A Bactakleen technológia új szintet jelent a környezeti higiénia területén.

Minden más technológiával szemben 8 - 12 hétig tartó védelmi periódus!!

Alkalmas minden zárt tér légterének, minden levegővel érintkező felületének, klíma és szellőző rendszerének kórokozó mentesítésére.

Gyors eljárás, a kezelt terület nagyságától függően 10 perc, maximum néhány óra, nem igényel előkészületet, nem kell kiüríteni a kezelni kívánt helyiséget. Színtelen, kellemes gyógynövény illatú, nem hagy foltot, tárgyakat nem rongálja,kezelés után nincs szükség hosszas szellőztetésre, a helyiség azonnal használható

A helyiség felületi kezelésével egy ütemben, az ott található légkondicionáló berendezés fertőtlenítése is megtörténhet, plusz idő vagy anyag ráfordítása nélkül.

Hatóanyagok - Ultramist Herbal Formula

Speciális receptúrájú ólaj, természetes 100%-ban gyógynövény alapú antibakteriális és vírus ellenes hatóanyag. Az összes alkotóelem biológiailag lebontható.

 • Citrus Aurantifolia (Lime) - lé CAS 90063-52-8 0,91%
 • Melaleuca Alternifolia (Teafa) – olaj CAS 68647-73-4 0,95%
 • Rosmarinus Officinalis (Rozmaring) - olaj CAS 84604-14-8/800-25-7 0,95%
 • Azadirachta Indica - kivonat CAS 84696-25-3 0,90%
 • Salvia Officinalis (Orvosi zsálya) - olaj CAS 97952-71-1/84082-79-1/8022-56-8 0,90%
 • Aloe Barbadensis - lé CAS 94349-62-9/85507-69-3 0,95%
 • Thymus Zygis (Kakukkfű) - olaj CAS 85085-75-2/8007-46-3 0,95%
 • Vetiveria Zizanoides - olaj CAS 84238-29-9/8016-96-4 0,90%
 • Pine (fenyő) - olaj CAS 8003-0903 0,99%
 • Lavandula (levendula) - olaj CAS 8000-28-0 0,95%
 • Desztillált víz CAS 7732-18-5 90,65%

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás hatásfoka és időtartama

A Chemical Laboratory SDN BHD által TPC CFU/SWAB módszerrel végzett hatóidő vizsgálatról kiállított PJ-S/MS/2878/10 sz. tanúsítvány szerint a Bactakleen Ultramist Soulutionnal végzett melegködös kezelést követően - hetente ismételt tesztek alapján - a nyolcadik hétig nem volt mérhető mikroorganizmus szám növekedés. A kezelés hatékonysága 8. hétig 100% Ezt követően lassú, majd egyre gyorsabb mikroorganizmus szám növekedés tapasztalható. A mikroorganizmusokra gyakorolt hatás a tizenharmadik héten már nem mérhető.

 • 8 hét <99,99%

 • 12 hét ~35%

Mely mikrobákat képes hatékonyan elpusztítani a Bactakleen?

A Bactakleen kezelések bizonyítottan elpusztítják többek között a következő gyakori baktériumokat és vírusokat, amelyek súlyos betegségeket okozhatnak:

 • Escherichia coli
 • Staphylococcus aureus
 • Candida albicans (élesztő)
 • Aspergillus niger (penészgomba)
 • Pseudomonas aeruginosa/Legionella
 • Humán koronavírus
 • MRSA
 • M2 vírus (az influenzavírus típusa)

Összehasonlítás más módszerekkel

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás mellett más módszerek és technológiák is elérhetőek a piacon. Hasonlítsuk össze az összes elérhető megoldással a technológiánkat.

Bactakleen - Nanotechnológia

Bactakleen - UV-C lámpa

Bactakleen - Ózongenerátor

Bactakleen - Hypós fertőtlenítés

Árak, kedvezmények és finanszírozás

Az árak tájékoztató jellegűek, normál 4 méteres belmagasságig érvényesek. Igényfelmérés után, konkrét, személyre szabott árajánlatot készítünk.

Listaár nettó: 550.-Ft/m2

Igénybe vehető kedvezmények:

Intézményi kedvezmény 10%

Méret utáni kedvezmény 10-25%

Nagylétszámú foglalkoztatók kedvezménye 10%

Éves szerződés kedvezménye 10%

A kedvezmények a feltételek együttes fennállásának esetén összevonhatóak.

Éves szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére, a pénzügyi gazdálkodás megkönnyítésének érdekében, lehetőséget biztosítunk a havi átalányban való fizetésre.

Árgarancia:

A 24 hónapos szerződések esetén a teljes időtartama alatt, garantált áron szolgáltatunk.

Bactakleen - tartós hatóidejű higiéniai eljárás partnereink

Folyamatosan bővülő partnerhálózatunknak köszönhetően a szolgáltatás, ma már a világ több mint 50 országa között Magyarországon is bárki számára elérhető.