A tartós hatóidejű higiéniai technológia bemutatása

A melegködös eljárás hatékonysága fizikai tulajdonságainak köszönhetően, nem összehasonlítható az egyéb lokális fertőtlenítőszerekkel, vagy jelenleg alkalmazott más technológiákkal.

Teljes biztonsággal jut el a legeldugottabb helyekre is az adott térben. A legérzékenyebb felületeknél, anyagoknál is alkalmazható.  A pillanatnyi hatáson túl minimum 8 hét aktív védelmet biztosít.

100 %-ban természetes alapanyagú, emberre, állatra, növényre ártalmatlan, környezetre gyakorolt káros-, irritáló-, oxidáló- vagy roncsoló hatása nincs.

SGS-TÜV-Kermi laborok által igazoltan hatékony védelmet nyújt a különböző kórokozók ellen, köztük az influenza, humán koronavírus, staphylococcus , coli, MRSA baktérium, az aspergillus niger (fekete penész), és a rettegett legionella ellen is.

A Bactakleen Melegköd egy hosszan tartó, antibakteriális, spórák és vírusok ellen is hatásos növényi koncentrátum, amelyet melegköd formájában, tehát a leghatékonyabban juttatunk el a zárt térben minden levegővel érintkező felületre

A Bactakleen által felhasznált alapanyagok 100%-ban természetesek.

Környezetbarát technológia

Egyedülállóan hosszantartó hatóidejének köszönhetően alkalmazói kiválthatják a pillanatnyi hatású, vagy mérgező vegyszerhasználatot, hatékony szagtalanítást és védelmet biztosíthatnak vírusok, baktériumok és gombák ellen. 

Összetevői 100%-ban természetes alapúak, színtelen, szagtalan, nincsenek káros maradványok, hulladék, emberre, állatra, növényre nem veszélyes, irritáló hatása nincs, védőfelszerelést nem kell használni. Gyors eljárás, nem igényel hosszas előkészületet, nincs szükség hosszas szellőztetésre, a helyiség azonnal használható.

Hogyan fejti ki a hatását a 100%-ban növényi hatóanyag?

A Bactakleen technológia alkalmazásával első lépésben kezeljük a légteret, minden levegővel érintkező felületet, légkondicionálót, zárt rendszerű szellőzőrendszert, elpusztítva a vírusokat, baktériumokat, gombákat, spórákat. (nulla állapot létrehozása) Ezzel egyidejűleg a felületre applikálással, megkezdődik a folyamatos védelem. A 8-12 hétig ható aktív antibakteriális és vírusellenes réteg képzésével biztosítjuk a hosszú távú védelmet a kórokozók újbóli megtelepedése ellen (prevenció).

Mivel a vírus nem él, így a Bactakleen hosszú hatóidejű higiéniai eljárás nem is öl vírust! A vírusnak kell egy gazdatest a létezéshez. Anélkül rövid idő alatt lebomlik, "elpusztul".

Ez lehet bármilyen sejt, akár egy baktérium is! Így ha egy felületről eltüntetjük a mikroorganizmusokat, továbbá biztosítjuk annak folyamatos mikroorganizmus mentességét, akkor a vírusok összes lehetséges táptalaját szüntetjük meg.

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás folyamata

A Bactakleen berendezés a speciális receptúrájú növényi olajat, nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis részecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse antibakteriális hatását légmozgást idézünk elő. Az épületet vagy a gépjárművet a kezelés ideje alatt majd a köd leülepedéséig zárva kell tartani,a tűzvédelmi berendezéseket ki kell kapcsolni. Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényre nem ártalmas, oxidáló, roncsoló, irritáló vagy környezetre gyakorolt káros hatása nincs.

A kezelt tér kiürítése szükségtelen, alkalmazható +10°C felett..

A kezelés ideje a tér nagyságától függ, egy családi ház körülbelül 25 - 35 perc, 11.000 négyzetméteres ipari csarnok irodákkal, szociális helyiségekkel együtt 4 - 5 óra maximum. Behatási idő 5-10 perc mindössze, de a levegőben szálló köd még néhány órán át zavaró lehet. A köd eloszlását követően a helyiségek minden további művelet nélkül használatba vehetők.

Az eljárás alkalmazási területei

Az eljárás alapvetően beltérben alkalmazható sikeresen a felületek, illetve az azon belül található, klíma és egyéb berendezések tartós higiéniai kezelésére, kórokozó mentesítésére..

 • Ipari csarnokok

 • Köz és oktatási intézmények

 • Szálláshelyek

 • Vendéglátóhelyek

 • Légi és vízi járművek

 • Közösségi közlekedési járművek

 • Teher és személygépjárművek

 • Családi házak

 • Lakások

Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás

A Bactakleen higiéniai eljárás innovatív, prevenciós célú, hosszú hatóidejű eljárás, mely nem más mint egy a felületeken hosszú távon megmaradó baktericid-fungicid-virucid hatású szer.. A felületek, klímák, szellőzőrendszerek kezelését követően legalább 8 hétig fejti ki hatását.

Ennek a tartósan a felületen maradó antibakteriális szernek, pótolhatatlan szerepe van a fertőzések közvetett úton való terjedésének meggátolásában, használatával hatékonyan védekezhetünk a vírusok, baktériumok, gombák ellen.

A Bactakleen higiéniai eljárásnak köszönhetően, bárki számára elérhető a megfizethető, fenntartható és tartósan kórokozó mentes környezet, 8 hét garanciával!!!

Kérje a szolgáltatásunk ingyenes bemutatását, vagy kérjen részletes tájékoztatást munkatársainktól.

Milyen előnyökkel jár az Ön számára a tartós hatóidejű higiéniai eljárás?

Az egyetlen a jelenleg elérhető higiéniai technológiák között, mely folyamatos hatásának köszönhetően, jelentős szerepet tölthet be a megelőzésben. Pillanatnyi hatásán túl tartós, hosszú távú védelmet biztosít a kórokozók ellen bármely felületen.

Minden más technológiával szemben 8 - 12 hétig tartó védelmi periódus!!

A kezelés megbízható védelmet nyújt többek között az influenza, a humán koronavírus, a legionella, a staphylococcus, a coli, MRSA baktériumok és Aspergillus niger (fekete penész) okozta betegségek ellen is. Alkalmas minden zárt tér légterének, minden levegővel érintkező felületének, klíma és szellőző rendszerének fertőtlenítésére.

Gyors eljárás, a kezelt terület nagyságától függően 10 perc, maximum néhány óra, nem igényel előkészületet, nem kell kiüríteni a kezelni kívánt helyiséget. Színtelen, kellemes gyógynövény illatú, nem hagy foltot, tárgyakat nem rongálja,kezelés után nincs szükség hosszas szellőztetésre, a helyiség azonnal használható

A helyiség felületi kezelésével egy ütemben, az ott található légkondicionáló berendezés fertőtlenítése is megtörténhet, plusz idő vagy anyag ráfordítása nélkül.

Akkreditált labor vizsgálatokkal igazolt tartós, biztonságos felület kezelés, amely sokkal hatékonyabb a rendszeres tisztító- és fertőtlenítőszeres tisztításnál. A Bactakleen technológia 100%-ban természetes anyagokat alkalmazó rendszere, segítséget nyújt a nehezen fertőtleníthető felületek higiéniájának biztosításához, a tartósan higiénikus környezet kialakításhoz.

Hatóanyagok - Ultramist Herbal Formula

Speciális receptúrájú ólaj, természetes 100%-ban gyógynövény alapú antibakteriális és vírus ellenes hatóanyag. Az összes alkotóelem biológiailag lebontható.

 • Citrus Aurantifolia (Lime) - lé CAS 90063-52-8 0,91%
 • Melaleuca Alternifolia (Teafa) – olaj CAS 68647-73-4 0,95%
 • Rosmarinus Officinalis (Rozmaring) - olaj CAS 84604-14-8/800-25-7 0,95%
 • Azadirachta Indica - kivonat CAS 84696-25-3 0,90%
 • Salvia Officinalis (Orvosi zsálya) - olaj CAS 97952-71-1/84082-79-1/8022-56-8 0,90%
 • Aloe Barbadensis - lé CAS 94349-62-9/85507-69-3 0,95%
 • Thymus Zygis (Kakukkfű) - olaj CAS 85085-75-2/8007-46-3 0,95%
 • Vetiveria Zizanoides - olaj CAS 84238-29-9/8016-96-4 0,90%
 • Pine (fenyő) - olaj CAS 8003-0903 0,99%
 • Lavandula (levendula) - olaj CAS 8000-28-0 0,95%
 • Desztillált víz CAS 7732-18-5 90,65%

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás hatásfoka és időtartama

Minősítések és a számok gyakorlati jelentőségének ismertetése, illetve milyen kórokozók ellen hatékony - CHEMLAB doksi alapján

 • 8 hét <99,95%

 • 12 hét ~75%

Mely mikrobákat képes hatékonyan elpusztítani a Bactakleen?

A Bactakleen kezelések bizonyítottan elpusztítják a következő gyakori baktériumokat és vírusokat, amelyek súlyos betegségeket okozhatnak:

 • Escherichia coli
 • Staphylococcus aureus
 • Candida albicans (élesztő)
 • Aspergillus niger (penészgomba)
 • Pseudomonas aeruginosa/Legionella
 • Humán koronavírus
 • MRSA
 • M2 vírus (az influenzavírus típusa)

Összehasonlítás más módszerekkel

A Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárás mellett más módszerek és technológiák is elérhetőek a piacon. Hasonlítsuk össze az összes elérhető megoldással a technológiánkat.

Bactakleen - Nanotechnológia

Bactakleen - UV-C lámpa

Bactakleen - Ózongenerátor

Bactakleen - Hypós fertőtlenítés

Árak, kedvezmények és finanszírozás

Az árak tájékoztató jellegűek, normál 4 méteres belmagasságig érvényesek. Igényfelmérés után, konkrét, személyre szabott árajánlatot készítünk.

Listaár nettó: 550.-Ft/m2

Igénybe vehető kedvezmények:

Intézményi kedvezmény 10%

Méret utáni kedvezmény 10-25%

Nagylétszámú foglalkoztatók kedvezménye 10%

Éves szerződés kedvezménye 10%

A kedvezmények a feltételek együttes fennállásának esetén összevonhatóak.

Éves szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére, a pénzügyi gazdálkodás megkönnyítésének érdekében, lehetőséget biztosítunk a havi átalányban való fizetésre.

Árgarancia:

A 24 hónapos szerződések esetén a teljes időtartama alatt, garantált áron szolgáltatunk.

Bactakleen - tartós hatóidejű higiéniai eljárás partnereink

Partnereink a Magyarország egészterületén elérhetőek, rajtuk keresztül igénybe tudja venni a Bactakleen tartós hatóidejű higiéniai eljárást és így gazdaságosan lesz kórokozó mentes, biztonságos a környezete.

A Bactakleen technológia magyarországi kizárólagos forgalmazója

Nyíregyháza
Orto Uno Kft. - 4400 Nyíregyháza, Nagyvárad u. 18 - Tel: +36205925531

Partnerek

Abádszalók
Szuper Sprinter Road Kft. - 5241 Abádszalók, Alsóerdősor út 36. - Tel: +36703117293

Budapest
AtomiClean Kft. - 1222 Budapest, Karácsony utca 2. Tel: +36308568550  

Debrecen
BClean, Diószeghy István - 4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6 fsz 41. Tel: +36706070506

Debrecen
Cezár Tours - 4002 Debrecen, Újgát u. 4. Tel: +36303497820 

Diósd
Szűcs Clean Autókozmetika, Szűcs Krisztián - 2049 Diósd, Petőfi S.u. 34. - Tel:+36309834118

Dunaharaszti
Top Full Clean - 2330 Dunaharaszti, Fő út 266/B. - Tel: +3624655215

Dunakeszi
Glattin Kft -2120 Dunakeszi, Dr Babicz Béla u. 18-22 A. ép. 1/13 Tel:Tel: +36303655638, +36704233504 email:info@glattin.hu 

Dunakanyar
Barkóczi László - 2621 Verőce, Árpád u. 75. - Tel: +36205149684

Esztergom
BerzeWash Autómosó - 2500 Esztergom Visegrádi u 73. - Tel: +36309408430

Jászfényszaru
Bactakleenair - Dunavölgyi Miklós - 5126, Jászfényszaru, Televízió u. 6. - Tel: +36202425621 - www.bactakleenair.hu

Kaposvár
Aqua-Horváth Kft. - 7400 Kaposvár, Nagyszeben u. 11. - Tel: +36309366368

Kecskemét
Tóth Ferenc - 6000 Kecskemét, Diófa u 3 - Tel: +36706141022 

Kistelek
Domonics János - 6760 Kistelek, Kisteleki Ede u. 51. - Tel: +36205377157

Környe
Winners Autókozmetika, Rácz Dániel - 2851 Környe, Kisfaludy köz 14. - Tel: +36305793016

Mezőberény
Szűcs Clean Autókozmetika, Szűcs Krisztián - 5650 Mezőberény, Martinovics u. 32 - Tel:+36309834118

Pápa
Mező Szabolcs - 8500 Pápa, Hegyalja utca 739. - Tel: +36305313612  

Siófok
Biokleen Balaton™ - 8600 Siófok, Balaton - Tel: +36703350250

Szajol
Szabó György - 5081 Szajol, Gyöngyvirág út 16. - Tel: +36702671720

Veszprém
Vermester Kft., Vermes András - 8200 Veszprém, Kodály Zoltán u. 9 - Tel: +36309462584

Zalaapáti
Friendly Finish Autókozmetika - 8741 Zalaapáti, Deák Ferenc u. 83. - Tel: +36203853805

Zemplén
Kéri Zoltán - 3891 Vilmány, Fő út 132/5 - Tel: +36307736434