GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Ezen a helyen összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket, amelyekre válaszokat kínálunk azoknak, akik érdeklődnek a hatékony fertőtlenítési megoldások iránt.

Weboldalunkon számos hasznos információt találhat a tartós fertőtlenítésről, a technológiákról és a legjobb gyakorlatokról. GYIK menüpontunkban válaszolunk azokra a leggyakoribb kérdésekre, amelyek segítenek Önnek megérteni ennek az eljárásnak az előnyeit, hatékonyságát és alkalmazását.

Mi az a Bactakleen higiéniai eljárás?

A Bactakleen higiéniai eljárás épületek és járműflották tartós fertőtlenítésének technológiája!

Miért van szükségünk Bactakleenre?

Környezetünk szennyezettebb, mint tudjuk, és az emberek több mint 60%-a a levegőben szálló baktériumok és vírusok miatt, a többi pedig a szennyezett felületek érintése miatt betegszik meg.

Mit hagy maga után a Bactakleen antibakteriális kezelés?

A tartós hatóidejű higiéniai eljárás befejezése után csak egy tiszta és friss környezet marad, amely 99,9%-ban csíra- és baktériummentes. A bevonat néhány perc alatt megszárad és öntisztító. A kezelések szinergiája nem hagy nyomot vagy ragacsos érzetet maga után.

A Bactakleen hatóanyaga illatosít?

A Bactakleen fertőtlenítő kezelésünk végeztével a helyiség vagy az autó enyhe gyógynövény illatú lesz. Valójában a kellemetlen szagok, például a dohányból és az élelmiszerekből származó szagok csökkennek, mivel a kezelés hatására a szennyeződések?? frissebb környezetet hagynak maguk után.

Gyakran ismételt kérdés

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.